Блог За Partner Travel Партньори Контакти Sitemap RSS RSS Feed Generator
Чужбина » Екскурзии в Чужбина » Мюнхен » Предколедна екскурзия до Бавария – Замъци и Коледни базари с автобус

Предколедна екскурзия до Бавария – Замъци и Коледни базари с автобус

Мюнхен, Германия
Сподели Печат на Предколедна екскурзия до Бавария – Замъци и Коледни базари с автобус
Промоция
Екскурзия Предколедна Бавария, Загреб
Екскурзия Предколедна Бавария, Загреб
Екскурзия Предколедна Бавария
Екскурзия Предколедна Бавария
Замъка Линдерхоф
Замъка Линдерхоф
Замъка Нойшвайнщайн
Замъка Нойшвайнщайн
Инсбрук, Музея на "Сваровски"
Инсбрук, Музея на "Сваровски"
Инсбрук, Музея на "Сваровски"
Инсбрук, Музея на "Сваровски"
Залцбург, Манастира "Св. Петър"
Залцбург, Манастира "Св. Петър"
 • Екскурзия Предколедна Бавария, Загреб
   
 • Екскурзия Предколедна Бавария
   
 • Замъка Линдерхоф
   
 • Замъка Нойшвайнщайн
   
 • Инсбрук, Музея на "Сваровски"
   
 • Инсбрук, Музея на "Сваровски"
   
 • Залцбург, Манастира "Св. Петър"
   

Маршрут: Пловдив-София-Белград-Загреб-Любляна-Залцбург-Инсбрук-Мюнхен-София-Пловдив

Дати: 04.12.2018 – 09.12.2018

Дни: 6

Нощувки: 3

Нощен преход

Транспорт: автобус

Резервация

Цени

Информация за Предколедна екскурзия до Бавария – Замъци и Коледни базари с автобус, Германия
Около месец преди Коледа европейските градове започват да обличат своите празнични премени.
Окичват се със светлини, с прекрасни елхи, ледени пързалки се настаняват по площадите им, живописни коледни базари отварят дървените си магазинчета, предлагащи ръчно изработени коледни украси и всевъзможни подаръци, медени курабийки, захарен памук и греяно вино...

Екскурзия Баварски Кралски замъци преди Коледа

Маршрут: Пловдив-София-Белград-Загреб-Любляна-Залцбург-Инсбрук-Мюнхен-София-Пловдив
 
Докоснете се до красивата и малко тъжна история на "последния добър и самотен крал" - Лудвиг II Баварски, увековечена в неговите замъци...
Вслушайте се в оперите на Рихард Вагнер, пресъздадени в златните зали-шедьоври на двореца Линдерхоф...
Докоснете се до най-красивия замък на земята - Нойшванщайн, вдъхновението на Чайковски да напише балета "Лебедово Езеро"...
Ще останете завинаги свързани с прекрасният, приказен свят на Бавария.


6 дни / 3 нощувки
Цените в таблицата по-долу са в ЛЕВА на човек
Дата
на заминаване
Човек
в двойна стая
Единична
 стая
Дете до 17,99 г.
с 2-ма възрастни
в стая
Дете до 17,99 г.
с един възрастен
в стая
04.12 - 09.12.18
479 лв.
609 лв. 405 лв. 425 лв.

Цената на Екскурзията Баварски кралски замъци включва:
 • Транспорт с лицензиран туристически автобус
 • Екскурзовод по време на пътуването и престоя
 • 1 нощувка в Залцбург ( или околности )
 • 1 нощувка в Инсбрук ( или околности )
 • 1 нощувка в Мюнхен ( или Аугсбург )
 • Разглеждане с екскурзовод забележителностите на Залцбург, Инсбрук, Мюнхен, замъците Линдерхоф, Хьоеншвангау (отвън) и Нойшванщайн

Цената на Екскурзията Баварски кралски замъци не включва:
 • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване“ с Асистънс и лимит на отговорност 10 000 евро - по 2 лв. на човек на ден ( заплаща се задължително )
 • Разходи от личен характер
 • Изхранване извън обявената програма
 • Такси за вход в музеи, билети за корабчета, градски транспорт и прочие
 • Слушалки по време на екскурзоводската програма (2-3 евро на човек)
 • Цената на допълнителните екскурзии и услуги, заплатени по време на пътуването е с 20% по-висока
 • Допълнителна седалка – 239 лв.
 • Застраховка "Отмяна на пътуване"
 


Програма на Екскурзията Баварски Кралски замъци

Първи ден – Отпътуване в 10:30 ч. от паркинга пред  хотел “Рамада Пловдив Тримонциум” в гр.Пловдив за трансфер Пловдив – София. В 14:00 ч. отпътуване от гр. София ( от Централна автогара София, сектор “Паркинг”). Качването в автобуса започва в 13:30 ч. Отпътуване по маршрут София-Белград-Загреб-Любляна-Залцбург. Нощен преход 

Втори ден - Сутринта пристигане в Залцбург. Разглеждане на забележителностите на града с екскурзовод: улица “Гетрайдегасе” с родната къща на Моцарт, църквата “Св. Петър”, гробището „Св. Петър”, площадите „Капителплац”, „Домплац”, “Резиденцплац” и “Моцартплац”, градините на замъка „Мирабел“. Възможност за посещение на замъка „Хьоензалцбург“ - най-добре запазената средновековна крепост в Европа. Настаняване в хотел в Залцбург или околности (ползва се градски транспорт). Нощувка.

Трети ден – Закуска. Отпътуване за Инсбрук. Посещение на парка – музей „Кристалния свят на Сваровски”. Разглеждане на забележителностите на Инсбрук – стария град – „Мариятерезиен щрасе”, колоната на Св. Ана, градската кула - Щадтурм, къщата със странното име „Златният покрив”, Хелбингхаус, Катедралата „Св. Якоб”, двореца „Хофбург“ (отвън), църквата „Хофкирхе“ с мавзолея на император Максимилиян (отвън). Нощувка в Инсбрук или околности.

Четвърти ден - Закуска. Отпътуване от Инсбрук. Разглеждане на замъка Линдерхоф, любимо място за усамотение на Лудвик II. Продължаване към замъците Хьоеншвангау и Нойшванщайн, гордостта на Бавария. Фотопауза при замъка Хьоеншвангау и разглеждане на Нойшванщайн. От паркинга на автобусите до замъка Нойшванщайн има 30 мин. ходене пеша. Има възможност да се придвижите с файтони (цената в посока нагоре е 6 евро) или със специален автобус – совалка (който в посока нагоре струва около 2 евро). При посещение на Нойшванщайн, трябва да имате предвид, че между първия и втория етаж на замъка има над 90 стъпала (стълбището е в кулата на замъка). Усилията Ви, обаче, ще бъдат възнаградени с възхитителни алпийски пейзажи, на фона на които силуетите на замъците Ви връщат в детството – ще се почувствате сякаш сте в приказка на Шарл Перо. Свободно време за снимки в двора на замъка Хьоеншвангау – изисква 10 мин. ходене пеша. Отпътуване за Мюнхен. Пристигане в хотел в околностите на Мюнхен или Аугсбург. Настаняване. Нощувка.

Пети ден
- Закуска. Разглеждане на Мюнхен: „Карлсплац”, Михаелскирхе, Фрауенкирхе, „Мариенплац” с Кметството, Старата и Новата Резиденция. Възможност за посещение на най-старата бирария на Мюнхен – „Хофбройхаус“, датираща от XVI век. Следобед – свободно време. Възможност за посещение на музеи - Дойчес музеум или Пинакотеките. Привечер - отпътуване по маршрут Мюнхен – Залцбург – Любляна – Загреб – Белград - София. Нощен преход.

Шести ден - Вечерта пристигане в София на Централна автогара София, сектор “Паркинг”. Трансфер до Пловдив.


Условия:
 • Записването се извършва срещу внесен депозит в размер на 30% от стойността на пакета и сключен Договор за организирано пътуване.
 • Заплащането на остатъка от изцяло дължимата сума се извършва не по-късно от 15 дни преди обявената начална дата на отпътуване.
 • Минимален брой записани за осъществяване на екскурзията: 25 туриста.
 • В случай че минималният брой записани за осъществяване на екскурзията не е достигнат, Туроператора може да анулира пътуването като възстанови на пътуващия изцяло всички плащания, направени за туристическия пакет, без да дължи допълнително обезщетение. Туроператорът е длъжен да уведоми пътуващите за анулирането на екскурзията, спазвайки условията на чл. 89 ал. 7 т. 1 от ЗТ.


Забележка:
 • Автобусите тръгват от София. Безплатен трансфер се организира за пътуващите от Пловдив.
 • Автобусите, с които се пътува, са “Мeрцедес”, „Сетра”, „Неоплан”, „Бова” „Скания”, „ДАФ”, „МАН” с климатик, видео, кафе машина, минибар, лицензирани за извършване на международен превоз на пътници.
 • Местата в автобуса се заемат по реда на записването. За записан се счита клиент, който е платил депозит и е подписал Договор.
 • Туристите могат да носят следния багаж: 1 брой багаж с тегло до 25 кг в багажника на автобуса и до 5 кг ръчен багаж в салона. В автобуса не се пуши и е забранено да се храните.
 • Почивки по време на пътуването се правят през 3 – 4 часа на удобни места.
 • Туристите, пътуващи сами, трябва да доплатят за индивидуална стая, ако желаят да ползват такава. Ако не желаят да доплащат за индивидуална стая, те ще бъдат комбинирани с други пътуващи сами туристи от същия пол в двойна или в тройна стая (в случай че пътуващите сами туристи са четно число, те ще бъдат настанени в двойни стаи, в случай обаче че са нечетно число, се налага да бъдат настанени в тройна стая).
 • При настаняване в тройна стая, понякога третото легло е допълнително. Туроператора не може да гарантира, че при всички настанявания в тройни стаи, трите легла ще са с еднаква големина.
 • Понякога в големи градове като Париж, Рим, Лондон, Виена, Прага, Будапеща, Барселона, Мадрид и пр. се налага да се ползва метро за известна част от програмата.
 • Здравни изисквания: няма специални здравни изисквания.


RT
 
Партнер Травел е член на Българската Асоциация на Туристическите Агенции. Гаранция за качество!