Блог За Partner Travel Партньори Контакти Sitemap RSS RSS Feed Generator
Чужбина » Екскурзии в Чужбина » Атон, Халкидики » Екскурзия до Атон, Халкидики

Екскурзия до Атон, Халкидики

Атон, Халкидики, Гърция
Сподели Печат на Екскурзия до Атон, Халкидики
Гърция, Халкидики, Атон
Гърция, Халкидики, Атон
 • Гърция, Халкидики, Атон
   

Маршрут: София -Кулата – Серес – Аспровалта - Уранополис - София

Дати: 24/05/18

Дни: 4

Нощувки: 3

Транспорт: автобус

Резервация

Цени

Информация за Екскурзия до Атон, Халкидики, Гърция
 1 ДЕН 24/05/18: Отпътуване от София в 7:00 часа от Стадион “Васил Левски” по маршрут Кулата – Серес – Аспровалта - Уранополис, III-ти ръкав на Халкидически п-ов. Настаняване в хотел Akti Ouranoupoli 4*. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

2 ДЕН 25/05/18: Закуска. Свободен ден или по желание* Круиз около Атонските манастири – най- святото място в Гърция. Разглеждат се 8 манастира от западната страна с беседа на български език /от третия ръкав на Халкидики круизът е около 3 часа /. Свободно време в живописното селище Урануполис/ небесен град/. Обратно в хотела. Вечеря. Нощувка.

3 ДЕН 26/05/18: Закуска. Свободен ден за плаж или по желание – **полудневна екскурзия до Стагира – посещение на Тематичния парк на Аристотел, в който са изложени част от неговите открития: телефон, телескоп, слънчев часовник и др. и селището Арнеа – типично гръцко селце, стара архитектура и прекрасни таверни, в които може да се опита традиционната гръцка кухня. Свободен следобяд. Вечеря. Нощувка.

4 ДЕН 27/05/18: Закуска. Към 11:00 часа отпътуване за България. Преминаване през КПП Кулата. Пристигане в София вечерта.


Цени на екскурзия в Халкидики, Гърция за хотел Akti Ouranopoli 4*, Атон

На човек
 в двойна стая 
 „частичен
 изглед море„
3-ти възрастен в двойна стая 1-во дете 0-6,99 г.
с 2-ма възрастни
в стая
1-во дете
 7-11.99 г.
с двама възрастни
в стая
2-ро дете 2-11.99 г.
 с двама възрастни
 в стая
Доплащане за 
Единична
стая 
Ранни
записвания
295.00
лв.
269.00 лв. 105.00
лв.
185.00
 лв.
185.00
лв.
130.00
 лв.
 Редовни цени  315.00
лв.
 289.00 лв.  105.00
лв.
 195.00
лв.
195.00
 лв.
 
130.00
 лв.
 

Цени ранни записвания са валидни при резервации направени до 30/03/2018 г. и 50% предплатен пакет !

ВАЖНО: От 01/01/2018 в Гърция се въвежда задължителна туристическа такса, която е в размер 3 евро на стая на вечер / за хотел 4*/. Заплаща се само на място в хотела, преди настаняването и е задължителна.

За туристи, желаещи да ползват програмата със собствен транспорт – от цената се приспадат 55.00 лв. Те не ползват и застраховка.


Цената включва:
 • Транспорт с комфортен автобус;
 • 3 нощувки със закуски и вечери на блок маса в хотел Akti Ouranoupoli 4* - www.hotel-akti.gr;
 • Безплатен WI-FI на рецепция, в другите зони - платен;
 • Чадъри и шезлонги на басейна и плажа;
 • Медицинска застраховка “Помощ при пътуване в чужбина” с покритие 5000 евро към ЗД Евроинс АД, гр. София /лица до 5 г. и над 64 г. имат доплащане/;
 • Входни и пътни такси;
 • Водач от фирмата организатор;
Допълнително се заплаща:
 • Круиз до Света гора - полудневен, с беседа на български език – 20 € – възрастен; Деца до 6-12 год. – 50%, деца 0-5,99 г. – безплатно – не заема седалка в автобуса.
 • Екскурзия до Стагира и Арнеа – 10 € – възрастен; деца от 2-12 год. – 7 €.
 • Входна такса за тематичния парк на Аристотел – 1€, деца от 2-12 год. безплатно;
 • За допълнителните мероприятия – записването и плащането става само на място !!! Осъществяват се при минимум 20 пълноплащащи туриста. 
Информация относно пътуване: Началната и крайната спирка са фиксирани предварително в програмата и договора и допълнителни спирки на територията на гр. София не се правят. Настаняването в автобуса става по реда на записване. Спирките по време на самото пътуване са предварително регламентирани /при необходимост разбира се се спира, но слизат само нуждаещите се. Спирането на супермаркети не влиза в нашите програми /освен ако не е пътуване с цел пазаруване.
 
МИНИМАЛЕН БРОЙ ТУРИСТИ: 40

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
Валиден документ за самоличност - лична карта или задграничен паспорт. За деца под 18 години, пътуващи с един родител или без родители – Нотариално заверена декларация, че родителите са съгласни детето да пътува извън България – оригинал + 1 копие + паспорт на детето. За Република Гърция няма визови, санитарни и медицински изисквания.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:
депозит – 50% от пакетната цена; доплащане – 10 дни преди датата на отпътуване /ако се ползват цени ранни записвания – се вземат предвид условията на плащане по тях/.

 • Туроператорът е сключил застраховка “Отговорност на Туроператора” със ЗД Евроинс АД, гр. София, Застрахователна полица № № 03700100001313. Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на Застраховка "Отмяна на пътуване" по чл.80, ал.1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите при анулиране на пътуването, при съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия или негови близки. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на подписване на договора за организирано пътуване в агенцията, където се извършва записването. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa
 • Лица до 5 год. и от 64 до 74 год. имат доплащане за мед. застраховка в размер на 1.00 лв. на човек, на ден /не на нощувка/
 • Лица от 75 до 80 год. имат доплащане за мед.застраховка от 2.00 лева на човек, на ден.
 • Застрахователната компания не застрахова лица над 85 год. Туристите от 80 до 84 год. Могат да бъдат застраховани за 2000 € срещу сумата от 2.00 лева на ден.
 • Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп до Гърция поради: забрана за напускане на страната, невалидни /забравени/ документи или други независещи от туроператора причини !
ЗАБЕЛЕЖКА: 
Туроператорът си запазва правото за промяна на дните на обявените допълнителни екскурзии, в зависимост от предлагането на гръцките колеги. Организаторът си запазва правото за промяна в цената на екскурзията до 5 дни преди датата на отпътуване, в случай на драстично повишаване на горивото.

mt
Партнер Травел е член на Българската Асоциация на Туристическите Агенции. Гаранция за качество!