Блог За Partner Travel Партньори Контакти Sitemap RSS RSS Feed Generator
Чужбина » Екскурзии в Чужбина » Венеция » КАРНАВАЛА ВЪВ ВЕНЕЦИЯ - треска за Св.Валентин

КАРНАВАЛА ВЪВ ВЕНЕЦИЯ - треска за Св.Валентин

Венеция, Италия
Сподели Печат на КАРНАВАЛА ВЪВ ВЕНЕЦИЯ - треска за Св.Валентин
Карнавална Венеция
Карнавална Венеция
Карнавална Венеция
Карнавална Венеция
Венеция карнавал
Венеция карнавал
Екскурзия за карнавал във Венеция
Екскурзия за карнавал във Венеция
 • Карнавална Венеция
   
 •  
 •  
 •  
 •  
 • Карнавална Венеция
   
 • Венеция карнавал
   
 • Екскурзия за карнавал във Венеция
   

Маршрут: София – Лидо ди Йезоло – Верона – Падуа – Венеция – София

Дати: 01.02.18; 05.02.18.

Дни: 5

Нощувки: 2

Транспорт: автобус

Резервация

Цени

Информация за КАРНАВАЛА ВЪВ ВЕНЕЦИЯ - треска за Св.Валентин, Италия
Карнавалът на Венеция продължава 11 дни и привлича туристи от цял свят, копнеещи да видят Венеция в нейната карнавална премяна, по-мистична и по-привлекателна от всякога. Венецианският карнавал е най-известният европейски карнавал. Посетете карнавална Венеция, оставете се да ви проникне атмосферата на града, която е съчетание от развлечения и мистерии и която със сигурност крие изненади. Откривайте, наблюдавайте, слушайте, докосвайте, вдишвайте, вкусвайте Венеция, отдайте се на жизнерадостта и лекотата в този уникален микрокосмос, изпълнен с незабравими багри и усещания! Забавлявайте се!

Маршрут: София – Лидо ди Йезоло – Верона – Падуа – Венеция – София

Дата:  01.02.18; 05.02.18.
5 дни / 2 нощувки


Пакетни цени за Карнавал 2018 във Венеция 

Хотел 
 Човек 
в двойна стая
Доплащане
за единична 
стая 
Цена на трети
възрастен в стая
Цена на дете до12г.
с 2-ма възрастни в стая
3*
295лв. 340лв.
295лв. 285лв.
 
Цената включва: 
 • Транспорт с лицензиран автобус
 • 2 нощувки със закуски в хотел 3*в Лидо ди Йезоло
 • водач по време на пътуването  
 
Цената не включва: 
 • Входни такси за посещаваните обекти по туристическата програма –  около  30 евро
 • Еднодневна екскурзия до Верона и Падуа – 40 лв. /при минимум 20 туриста/
 • Билет за корабчетата до Венеция  – 30 лв.  /задължително се доплаща в офиса на агенцията при подписване на договора/
 • Медицинска застраховка за лица до 65 г. с покритие 2000 евро на ЗК Уника – 4 лв; от 65 г. до 70 г. – 5 лв; от 71 г. до 75 г. – 6 лв; от 76 г. до 79 г. – 9 лв. Лица над 79 г. не се застраховат! /задължително се доплаща в офиса на агенцията при подписване на договора/
 
ВАЖНО: Допълнителни мероприятия се заявяват и заплащат в офиса на агенцията преди отпътуването.

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията:40 туриста
 
Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи: 7 дни преди началната дата
 
Начин на плащане: депозит – 30 % от пакетната цена; доплащане - 5 дни преди отпътуване

Необходими документи и условия на пътуване: лична карта. Няма паспортни, визови, медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването. Има възможност за сключване на допълнителен застрахователен договор за покриване на разходите в случай на отказ от пътуване от страна на потребителя и допълнителен застраховатен договор за покриване на разходи за съдействие, включително при репатриране, както и за случайте на злополука, болест или смърт, според условията и тарифите на Застрахователната компания.

Забележка:
Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени. Туристическата агенция си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от нея причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.       

gt

Програма

1 ден : София - Белград - Загреб - Лидо ди Йезоло
В 15.00 ч. отпътуване от София (пл. „Ал. Невски”) по маршрут: Белград - Загреб - Любляна - Венеция. Нощен преход.

2 ден: Венеция - Лидо ди Йезоло
Около обяд пристигане в красивия Адриатически курорт „Лидо ди Йезоло”, разположен на венецианската лагуна. Настаняване в хотел. Свободно време за разходка из курорта. Нощувка

3 ден: Падуа - Верона
Закуска. По желание (с/у заплащане - 40 лева) еднодневна екскурзия до Верона и Падуа. Верона - градът на Ромео и Жулиета. Туристическа обиколка с разглеждане на: Арена ди верона (амфитеатър от 2 в.), площад Ербе, Синьорията, къщата на Жулиета, крепостта Кастел Векио. Свободно време. Отпътуване за Падуа. Пешеходно разглеждане на града с посещение на: църквата Св. Антонии, Светецът покровител на града, площад Прато де Ла Вале, катедралата Сан Антонио, старинния университет и намиращото се до него старинно кафене, събирало в продължение на 300 години свободномислещите граждани на града. Свободно време. Вечерта връщане в хотела в Лидо ди Йезоло. Нощувка.

4 ден: Венеция
Закуска. В 8.30 ч. отпътуване за Пунта Сабиони - мястото, откъдето се взима корабчето за посещението на най-романтичния град в света - Венеция. Туристическа програма на  града:  пл. “Сан Марко” с едноименната  Базилика, където се пазят мощите  на Св.Марко - покровител на града,  Двореца  на  Дожите /отвън/,  Моста на Въздишките, Камбанарията,Часовниковата кула, разходка по тесните улички с пъстри сувинирни магазинчета до покрития мост Риалто с колоритния пазар и Канале гранде. По желание може да се разходим с гондола из плетеницата от по-малки канали, обкръжени от двете страни от старинни дворци, къщи и катедрали.В 12.00 ч. може да наблюдавате най-популярното събитие на карнавала – „Полета на Ангела”. Известна в миналото като "турският полет", тази церемония датира от около пет века. Тогава млад турски акробат, със самоделно изработени крила и двойно въже, изминал разстоянието от кораба си на пристанище „Сан Марко” до Катедралата. Свободно време във Венеция за участие в пищните карнавалните празненства на площад "Сан Марко" . 15.00 ч. - начало на традиционният парад на Мариите – процесия в карнавални костюми, която започва от Сан Пиетро ди Кастело, преминава през виа „Гарибалди” и достига до площад „Сан Марко”. Тази традиция датира от времето, когато са избирани седемте най-хубави момичета за женене. Около 18.00 ч. Отпътуване за България. Нощен преход.

5 ден: София
Пристигане в София след обяд на площад Александър Невски.
Партнер Травел е член на Българската Асоциация на Туристическите Агенции. Гаранция за качество!