Блог За Partner Travel Партньори Контакти Sitemap RSS RSS Feed Generator

Stella Maris Stella Maris Stella Maris Stella Maris Stella Maris

Пулия, Италия
Сподели Принтирай Stella Maris
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Хотелът е отличен и гостоприемен, подходящ за семейна почивка, особено за семействата с деца. Разположен е на самия бряг на морето.

Изглед: море;  басейн;  градина. Изглед: море; басейн; градина.

Резервация Резервация за Stella Maris

Информация за Stella Maris, Пулия
Stella Maris 4*
Местоположение:
Stella Maris 4* се намира в курортното селище Marina di Ginosa, Пулия. Заобиколен е от гъста борова гора, допринасяща за пълният релакс и комфорт на гостите.

Хотелът :
Хотелът е отличен и гостоприемен, подходящ за семейна почивка, особено за семействата с деца. Разположен е на самия бряг на морето. Има прекрасен собствен, обширен плаж с фин пясък.  Плажът на хотела има награда „Син флаг“ за 2015 г. На брега на морето се предлагат различни игри за младите гости на хотела. 

Стаите:
Хотелът разполага с 42 стаи, от които 36 стандартни стаи, 6 фамилни. Всички стандартни стаи са оборудвани с климатик, телевизор, сейф, телефон и мини- бар, а стандартната 2/4 имат разтегателен диван или двуетажно легло. Фамилните стаи разполагат със спалня и хол с кухненски бокс с електрически котлони и възможно добавяне на разтегателен диван. Стаите са достъпни за хора с увреждания.

Ресторант:
В ресторанта на хотела се предлагат традиционни средиземноморски ястия, типични за регион Пулия. Продуктите, с които се приготвят ястията са местно производство с високо качество.  За най-малките гости 0-2 години е осигурен кът със специална храна. 

Link: http://www.stellamarishotel.it/Партнер Травел е член на Българската Асоциация на Туристическите Агенции. Гаранция за качество!