Блог За Partner Travel Партньори Контакти Sitemap RSS RSS Feed Generator
Чужбина » Хотели в Чужбина » Атон, Халкидики » Хотел Akti Ouranoupolis » Оферти » Почивка в Атон, Халкидики лято 2018 автобус - хотел Akti Ouranoupolis

Хотел Akti Ouranoupolis Хотел Akti Ouranoupolis Хотел Akti Ouranoupolis Хотел Akti Ouranoupolis

Атон, Халкидики, Гърция
Сподели Печат на Почивка в Атон, Халкидики лято 2018 автобус - хотел Akti Ouranoupolis
Почивка в Атон, Халкидики лято 2018 автобус - хотел Akti Ouranoupolis Ексклузивно
Света гора или Атон е планински полуостров в Северна Гърция, Според гръцката конституция Света Гора е автономна монашеска общност под гръцки суверенитет и седалище на 20 православни манастира. Наред с манастирите има 12 скита (по-малки манастири), метоси, както и над 600 килии, каливи и катизми. Главен град и административен център на Света гора е Карея , който е седалище на губернатора като представител на гръцката власт. Духовно Света гора е подчинена директно на Цариградската патриаршия в Истанбул. Обитаването на полуострова е разрешено само на монасите и общото население е около 1400 души.

Цените на почивка в Халкидики - хотел Akti Ouranoupolis 4*,  Атон включват:
 • Транспорт с комфортен автобус;
 • 2 нощувки със закуски и вечери на блок маса в хотел Akti Ouranoupoli 4* 
 • Безплатен WI-FI на рецепция, в другите зони - платен;
 • Чадъри и шезлонги на басейна и плажа;
 • Медицинска застраховка “Помощ при пътуване в чужбина” с покритие 5000 евро към ЗД Евроинс АД, гр. София /лица до 5 г. и над 64 г. имат доплащане/;
 • Входни и пътни такси;
 • Водач от фирмата организатор;
ЗА ДАТИ:
05.05.18г.
22.09.18г.
На човек 
в двойна стая 
 „частичен
 изглед море„
3-ти възрастен
 в 
двойна стая
1-во дете 
0-6.99 г. с
 двама възрастни
 в стая
1-во дете 
7-11.99 г. 
с двама 
възрастни в стая
2-ро дете
 2-11.99 г. 
с двама 
възрастни
 в стая 
Доплащане
 за единична
 стая
 Цени ранни
 записвания
227.00 лв. 213.00 лв. 99.00 лв. 150.00 лв. 150.00лв. 90.00 лв.
 Редовни цени  247.00 лв.  233.00 лв. 99.00 лв.  160.00 лв.  160.00 лв.   90.00 лв

Цени ранни записвания са валидни при резервации направени до 30/03/2018г. и 50% предплатен пакет !

Цена на екскурзия в Атон, Халкидики НЕ включва: 
 • Круиз до Света гора - полудневен, с беседа на български език – 20 € – възрастен; Деца до 6-12 год. – 50%, деца 0-5,99 г. – безплатно – не заема седалка в автобуса.
 • Екскурзия до Стагира и Арнеа – 10 € – възрастен; деца от 2-12 год. – 7 €.
 • Входна такса за тематичния парк на Аристотел – 1€, деца от 2-12 год. безплатно;
 • За допълнителните мероприятия – записването и плащането става само на място !!! Осъществяват се при минимум 20 пълноплащащи туриста. 
Информация относно пътуване: Началната и крайната спирка са фиксирани предварително в програмата и договора и допълнителни спирки на територията на гр. София не се правят. Настаняването в автобуса става по реда на записване. Спирките по време на самото пътуване са предварително регламентирани /при необходимост разбира се се спира, но слизат само нуждаещите се. Спирането на супермаркети не влиза в нашите програми /освен ако не е пътуване с цел пазаруване.

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
Валиден документ за самоличност - лична карта или задграничен паспорт. За деца под 18 години, пътуващи с един родител или без родители – Нотариално заверена декларация, че родителите са съгласни детето да пътува извън България – оригинал + 1 копие + паспорт на детето. За Република Гърция няма визови, санитарни и медицински изисквания.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:
депозит – 50% от пакетната цена; доплащане – 10 дни преди датата на отпътуване /ако се ползват цени ранни записвания – се вземат предвид условията на плащане по тях.

ЗАБЕЛЕЖКА: 
Туроператорът си запазва правото за промяна на дните на обявените допълнителни екскурзии, в зависимост от предлагането на гръцките колеги. Организаторът си запазва правото за промяна в цената на екскурзията до 5 дни преди датата на отпътуване, в случай на драстично повишаване на горивото.

ВАЖНО: 
От 01.01.2018 в Гърция се въвежда задължителна туристическа такса, която е в размер 3 евро на стая на вечер / за хотел 4*/. Заплаща се само на място в хотела, преди настаняването и е задължителна.
За туристи, желаещи да ползват програмата със собствен транспорт – от цената се приспадат 55.00 лв. Те не ползват и застраховка.
МИНИМАЛЕН БРОЙ ТУРИСТИ: 40

mt

*Програма на Екскурзията

1 ДЕН: Отпътуване от София в 7:00 часа от Стадион “Васил Левски” по маршрут Кулата – Серес – Аспровалта - Уранополис, III-ти ръкав на Халкидически п-ов. Настаняване в хотел Akti Ouranoupoli 4*. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

2 ДЕН: Закуска. Свободен ден или По желание* Круиз около Атонските манастири – най- святото място в Гърция. Разглеждат се 8 манастира от западната страна с беседа на български език /от третия ръкав на Халкидики круизът е около 3 часа /. Свободно време в живописното селище Уранyполис. Обратно в хотела. Вечеря. Нощувка.

3 ДЕН: Закуска. Към 11:00 часа отпътуване за България. Преминаване през КПП Кулата. Пристигане в София вечерта.
Партнер Травел е член на Българската Асоциация на Туристическите Агенции. Гаранция за качество!