Блог За Partner Travel Партньори Контакти Sitemap RSS RSS Feed Generator
Чужбина » Хотели в Чужбина » Будва » Hotel Korali » Оферти » Почивка в Черна гора

Hotel Korali Hotel Korali Hotel Korali

Будва, Черна гора
Сподели Печат на Почивка в Черна гора
Почивка в Черна гора Ексклузивно
Черна гора е малка страна, разположена в западната част на Балканския полуостров, която има уникална природа. На територията ѝ има 40 езера, морска ивица, от която са пясъчни плажове. В Черна гора се намира заливът Бока Которска. Цялата територия на страната е изпълнена с високи планини, дефилета и проломи, реки и езера и красивото адриатическо крайбрежие.

Лятна почивки в Черна гора, Сутоморе с автобус 8 дни / 7 нощувки Тръгване всяка събота от 23.06 до 01.09.2018 год. Гарантирани стаи, незабавно потвърждение!

дати на отпътуване:
09.06.2018, 23.06.2018, 30.06.2018, 14.07.2018, 18.08.2018, 25.08.2018, 01.09.2018
  
Цена на човек,
 за пакет, в лева
 със закуска и вечеря 
09.06-16.06.18  23.06-30.06.18
30.06-07.07.18
14.07-21.07.18
18.08-25.08.18  25.08–01.09.18  01.09–08.09.18 
На човек във двойна стая 460 лв. 525 лв.  595 лв. 680  лв.  580 лв.  525 лв.
 3-ти възрастен в двойна стая  460 лв.  525 лв. 595  лв.  680 лв.  580 лв.  525 лв.
 Дете от 2-11,99 год. с 2-ма възрастни без ползване на отделно легло  165 лв.  165 лв. 165  лв. 165  лв.  165 лв. 165  лв.
 Дете от 2-11,99 год. с 2-ма възрастни на допълнително легло 295  лв. 345 лв.  375 лв. 410  лв. 410  лв. 345  лв.
 Единично настаняване 685  лв. 715  лв. 795 лв.   885 лв. 885  лв.  715 лв.
 Доплащане за All inclusive light – възрастен за 7 нощувки  N/A  N/A   150 лв.  150  лв.  150  лв.  150  лв.
 Доплащане за All inclusive light – дете за 7 нощувки   N/A  N/A  110 лв. 110  лв. 110  лв. 110  лв.

Цената включва:
 • Транспорт с комфортен автобус;
 • 7 нощувки в избрания хотел на съответната база;
 • Бонус - Посещение на град Бар;
 • Бонус - Посещение на столицата Черна гора - Подгорица;
 • Медицинска застраховка с асистанс с 5000 евро покритие;
 • Пътни, магистрални такси;
 • Водач от фирмата през целия престой и екскурзоводско обслужване.
Цената не включва:
 • Курортна такса – 10,50 евро възрастен, деца до 12 год. – 3,5 евро, деца от 12 – 18 години – 7 евро за целия престой;
 • Входни такси на посещаваните обекти;
 • Разходи от личен характер;
 • Гарантирано настаняване на първите три реда в автобуса (при наличност) – срещу доплащане: 50 лева на човек;
 • Доплащане за медицинска застраховка: Лица над 64 години –  8 лева.
 • Застраховка Отмяна на пътуване /препоръчваме сключването на такава при резервация/

Хърватска – 1 лев = 3,90 хърватски куни /HRK/
Черна гора – 1 лев = 0,51 евро /ЕUR/
Албания – 1 лева = 69,50 албански леки /ALL/

За предпочитане туристите да бъдат предварително снабдени със съответната валута или да носят за обмяна на място евро, тъй като не се приемат български левове.

Отпътуване от Велико Търново,Габрово, Ловеч,Плевен,Пловдив, Пазарджик - на трансферен принцип.

Трансфери по програмата:
 • Велико Търново-30 лв. за двупосочен трансфер
 • Пловдив, Пазарджик - 25 лева двупосочен трансфер
 • Плевен, Ловеч - 30 лева двупосочен трансфер
 • Трансфера се осъществява при минимум 10 човека

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 35

Срок за уведомление при недостиг на минималния брой туристи: 10 дни преди началната дата на отпътуване.

Начин на плащане:
депозит 50% от пакетната цена, доплащане – до 20 дни преди отпътуване

Отговорност: 
 • Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които по някакви причини им е отказан достъпа до държавите по маршрута, поради забрана за напускане на страната, невалидни или липсващи документи или други независещи от него причини.

Необходими Документи
 • Лична карта или международен паспорт
 • За деца под 18 г., които не пътуват с двамата  родители–нотариално заверена  декларация от тях (оригинал и ксеро копие).          
 • Няма  допълнителни визови, санитарни  и медицински изисквания за страната.

*Програмата за почивката в Черна Гора

1-ви ден
на море в черна гораОтпътуване от София в 06:00 часа от стадион „В.Левски” по маршрут: София-Калотина-Ниш-Кралево-Рашка-Мойковац-Подгорица-Сутоморе /Черна гора/. Маршрута минава през красиви природни местности в района на Сърбия покрай градовете Кралево и Рашка и планината национален парк Копаоник, където се намират най-добрите ски-писти на страната. След преминаване на границата пътя продължава покрай Мойковац, Национален парк Биоградска гора и следва каньона на река Тара, покрай столицата на Черна гора Подгорица до бреговете на Адриатическо море. Пристигане в курорта вечерта. Настаняване в хотелa. Вечеря. Нощувка /1/.

2-ри ден
на море в черна гораЗакуска. Свободен ден за почивка, плаж и опознаване на курорта. Късния след обяд  – БОНУС - посещение на град Бар /включено в цената/. В новата част на Бар ще видим пристанището,  резиденцията на крал Никола – дворец от 1855г.,в наши дни музей, обграден от живописни зелени площи,ще минем по красивата крайбрежна алея, покрай църквата със златните кубета. Изкачване с автобуса до Стария Град, разположен в подножието на планина Румия, с  добре запазена крепост от времето на венецианците, живопистни сокаци, шарени дюкянчета и къщи. В стария град мирно съжителстват джамии от 17 век с християнските храмове.  Свободно време. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка /2/.

3-ти ден
на море в черна гораСвободно време за почивка и плаж или по желание /срещу заплащане/ - Целодневна екскурзия до Дубровник /Хърватска/. Пътуването ще направим по Ядранската магистрала, покрай Тиват и през Бока Которска, наричан най-южният фиорд в Европа. Пресичане на залива с ферибот при Лепетане-Каменари. Отпътуване за Дубровник – красивата перла на Адриатика. Туристическа програма с екскурзовод на български език. Програмата включва посещение на най-интересните  забележителности в града: Градските стени, улица Страдун-прочутата пешеходна улица на града, църквата Св. Спас –известна като църквата на Спасителя и Княжевският двор с църквата Св. Влах-покровителят на града, двата фонтана на Онуфри, Францисканския манастир с най-старата аптека в Европа, Доминиканският манастир с най-богатия запазен книжев архив, Дворецът Спонза, където се е помещавало първото училище на града, паметниците на Орландо и Иван Гундулич, Старата градска часовникова кула, Дубровнишката катедрала. /Входните такси на обектите не са включени в цената и се заплащат от туристи на място по желание/. Свободно време в Дубровник. Връщане в хотела в Сутоморе. Вечеря. Нощувка /3/.

4-ти ден
на море в черна гораЗакуска. Свободен ден за почивка и плаж или по желание /срещу заплащане/ - Екскурзия до Шкодренското езеро, Улцин и Велика плажа. Отпътуване за Вирпазар –малко градче с 300 жители на брега на най-голямото и красиво езеро на Балканите. Възможност за плаване с лодка по езерото /тура е 2 часа с възможност за къпане и включени разхладителни напитки/. Отпътуване за Улцин, град разположен близо до албанската граница. Старият град притежава впечатляваща архитектура в източен стил и предлага красив изглед към брега и плажа. Свободно време за разходка и обяд. Отпътуване към Велика плажа – най-дългият пясъчен плаж в Черна гора. Дължината на плажа е 12 км и в по-голямата си част е девствен. Този невероятен дар от природата приема всяка година множество туристи, които идват тук, за да се насладят на прекрасната природа на Адриатическо море. Свободно време за почивка и плаж. Връщане в хотела в Сутоморе. Вечеря. Нощувка /4/.

5-ти ден
на море в черна гораЗакуска. Свободно време за почивка и плаж или по желание /срещу заплащане/ - Целодневна екскурзия до Албания-крепостта на Шкодра и столицата Тирана. Отпътуване от Сутоморе  покрай морския бряг на Ядранско море. След границата пътя продължава покрай живопистни местности в  албанския дял на Шкодренското езеро и реките Бояна и Дрин, които образуват красиви водни огледала при сливането си. От най-високата точка се откриват невероятни гледки към околностите. Отпътуване за  албанската столица Тирана – един модерен и добре развиващ се туристически център. Тирана се намира в централната част на страната, разположена е на река Ишми. Тя е културен и индустриален център на Албания. Интересни забележителности, които ще видим по време на панорамния тур са: площад Скендербег, статуята на Скендербег, Националният исторически музей, Операта, джамията на Хаджи Етем бей, Часовниковата кула, новата християнска църква и други. Свободно време в града. Връщане в хотела в Черна гора. Вечеря. Нощувка /5/.

6-ти ден
на море в черна гораЗакуска. Свободно време за почивка и плаж или по желание /срещу заплащане/ Целодневна екскурзия до средновековния бисер Котор, елегантния курорт Тиват и старинното градче Пераст.  По пътя кратка спирка за фотопауза при остров Свети Стефан – най-луксозният курорт в Черна гора,не напразно  наричан черногорското "Монако". Архитектурата на острова е напълно запазена, а в луксозните му хотели отсядат знаменити личности и холивудски звезди. Тиват е крайбрежен град в югозападната част на Черна гора, разположен в залива Бока Которска. Отпътуване за Пераст - най-красивото малко градче в Которския залив.  Свободно време за разходка и посещение на множеството приятни, малки кафенета и ресторантчета, които сервират предимно морски деликатеси по специфични местни рецепти, поляти с Никшичко пиво и вино „Црногорски Вранац“. По желание – разходка с лодка до острова Богородица на Скалата. Отпътуване за Котор. Туристическа програма: Пешеходна обиколка на стария град - църквата “Св. Николай Чудотворец”, църквата “Св. Лука”, “Св. Мария”, Католическата катедрала “Свети Трифон”, Часовниковата кула. Свободно време в Котор. Връщане в хотела в Сутоморе. Вечеря. Нощувка /6/.

7-ми ден
на море в черна гораСвободен ден за почивка и плаж в Сутоморе или по желание /срещу заплащане/ - разходка с възможност за шопинг  до Будва - метрополисът на Черна гора. Туристическа програма в Будва: Пешеходна обиколка на старата част на града – едно от най-старите запазени селища в Европа: Средновековната крепостна стена, Цитаделата, църквата Света Троица, църквата Свети Иван (VII в.).Свободно време за последни покупки. Връщане в хотела. Свободно време в Сутоморе. Вечеря.Нощувка /7/.

8-ми ден
на море в черна гораРанна закуска. Отпътуване за България. По пътя БОНУС: посещение на столицата на Черна гора - Подгорица. Кратък престой в Подгорица през който ще имаме възможност да минем по  стария турски мост на Рибница при Скалине, моста „Газела”и новия мост „Милениум” над река Морача. Свободно време за снимки. Продължаваме нашето пътуване през живописния  каньон на река Тара, с право наречена „Сълзата на Европа”. Със своите 82 км дължина и дълбочина до 1300 м. това е най-големият каньон в Европа и втори в света (след Гранд каньон в САЩ), част е от Национален парк „Дурмитор“, включен в Списъка на световното културно и природно наследство на ЮНЕСКО. Фото пауза за кафе и снимки при красивата река. Пътуването продължава през Сърбия. Спирка за почивка и хапване в района на Рашка в битов ресторант Етно куча „Чакмара”, известен с местните си специалитети. По пътя до границата ще имаме още 2 спирки – 1 в района на Крушевац и 1 преди Калотина. Пристигане в София след полунощ.

*Допълнителни екскурзии

 
ПРИ ЗАПЛАТЕНИ И 4-ТЕ ЕКСКУРЗИИ – БОНУС БЕЗПЛАТНА ЕКСКУРЗИЯ ДО БУДВА!
Допълнителните екскурзии се провеждат при минимум 20 плащащи туристи. Деца до 12 години ползват 20%
отстъпка от екскурзиите!
 
Екскурзия до град Тиват, Котор и Пераст – 40 лева;
Целодневна екскурзия до Дубровник, туристическа програма с местен екскурзовод – 60 лева;
Целодневна екскурзия до Тирана и крепостта Шкодра – 70 лева;
Екскурзия до Шкодренско езеро, Улцин и Велика плажа с възможност за плаж – 30 лева;
Полудневна екскурзия до Будва с възможност за шопинг – 20 лева;
Разходка 2 часа с лодка по Шкодренското езеро – до 10 човека – 10 евро, над 10 човека – 6 евро;
Разходка с лодка до остров Богородица на скалата – 5 евро;

Ориентировъчни вхoдни такси на обектите:
Вход за стария град Котор – 1 евро;
Крепостната стена на Дубровник: вход за индивидуални туристи – 70 HRK;
Кнежев двор: вход за индивидуални туристи – 40 HRK;
Доминикански манастир: вход за индивидуални туристи – 30 HRK;
Старата аптека във Францисканския манастир: вход за индивидуални туристи – 25 HRK;
Цитаделата с музея на открито в Будва: вход за индивидуални туристи – 3 евро;
Катедралата Св. Трифон в Котор: вход за индивидуални туристи – 2 евро;
Входни такси в Албания: музея в крепостта – 150 леки, Национален исторически музей Тирана – 200 леки
Партнер Травел е член на Българската Асоциация на Туристическите Агенции. Гаранция за качество!