Блог За Partner Travel Партньори Контакти Sitemap RSS RSS Feed Generator
България » Хотели в България » Златни пясъци » Хотел Берлин Грийн Парк - LTI

Хотел Берлин Грийн Парк - LTI Хотел Берлин Грийн Парк - LTI Хотел Берлин Грийн Парк - LTI Хотел Берлин Грийн Парк - LTI Хотел Берлин Грийн Парк - LTI

Златни пясъци, България
Сподели Принтирай Хотел Берлин Грийн Парк - LTI
Фасада
Фасада
Фасада
Фасада
Фасада
Фасада
Хотел Берлин Грийн Парк 4* - Рецепция
Хотел Берлин Грийн Парк 4* - Рецепция
Стая
Стая
Хотел Берлин Грийн Парк 4* - Стая
Хотел Берлин Грийн Парк 4* - Стая
Хотел Берлин Грийн Парк 4* - Детски басейн
Хотел Берлин Грийн Парк 4* - Детски басейн
Хотел Берлин Грийн Парк 4* - Детски кът
Хотел Берлин Грийн Парк 4* - Детски кът
Хотел Берлин Грийн Парк 4* - Игрище
Хотел Берлин Грийн Парк 4* - Игрище
Хотел Берлин Грийн Парк 4* - Нощна фасада
Хотел Берлин Грийн Парк 4* - Нощна фасада
Хотел Берлин Грийн Парк 4* - Вход
Хотел Берлин Грийн Парк 4* - Вход
 • Фасада
   
 • Фасада
   
 • Фасада
   
 • Хотел Берлин Грийн Парк 4* - Рецепция
   
 • Стая
   
 • Хотел Берлин Грийн Парк 4* - Стая
   
 • Хотел Берлин Грийн Парк 4* - Детски басейн
   
 • Хотел Берлин Грийн Парк 4* - Детски кът
   
 • Хотел Берлин Грийн Парк 4* - Игрище
   
 • Хотел Берлин Грийн Парк 4* - Нощна фасада
   
 • Хотел Берлин Грийн Парк 4* - Вход
   
Информация: Хотелски комплекс „лти Берлин Грийн Парк” е разположен в северната част на Златни пясъци, на тихо и спокойно възвишение, от което се открива прекрасна панорама. Обкръжен е от гора, зелени площи, цветни лехи и саксийни растения и е отдалечен само на няколко минути от плажа и яхтеното пристанище.

База на настаняване: All inclusive

Настаняване / Напускане: 14.00/12.00

Изглед: море;  парк;  басейн. Изглед: море; парк; басейн.

Резервация Резервация за Хотел Берлин Грийн Парк - LTI

Цени Цени на Хотел Берлин Грийн Парк - LTI

Информация за Хотел Берлин Грийн Парк - LTI, Златни пясъци
Местоположение на хотел Берлин Грийн Парк, Златни пясъци: Хотелски комплекс „лти Берлин Грийн Парк” е разположен в северната част на Златни пясъци, на тихо и спокойно възвишение, от което се открива прекрасна панорама. Обкръжен е от гора, зелени площи, цветни лехи и саксийни растения и е отдалечен само на няколко минути от плажа и яхтеното пристанище.

Настаняване в хотел Берлин Грийн Парк, Златни пясъци: Модерен хотелски комплекс с общо 216 стандартни и фамилни стаи, студия и апартаменти, разположени на 6 етажа. Стаите са комфортни климатизирани стаи с директна телефонна връзка, сейф и минибар /срещу заплащане/, сателитна телевизия, сешоар, блекаут завеси, душ и балкон. По избор може да се ангажира стая с морски или парков изглед.
Студиата са подобни на двойните стаи, но много по-просторни, с кът за сядане и възможност за настаняване на трети или четвърти човек на редовно легло.
Апартаментите са с площ над 70 кв.м. и обзаведени като двойните стаи, но с допълнително спално помещение/всекидневна за трети и четвърти човек. По избор може да се ангажира апартамент с морски или парков изглед.

Ресторанти и барове в хотел Берлин Грийн Парк, Златни пясъци: На територията на комплекса се намират основен ресторант, а - ла – карт ресторант, лоби бар, бар басейн, фитнес бар, All inclusive бар на плажа.

Спорт и Wellness в хотел Берлин Грийн Парк, Златни пясъци: На разположение на гостите са собствен плаж пред Хотел “лти Берлин Голдън Бийч”, тенис кортове, фитнес зала, сауна , масажен кабинет, водна пързалка, закрит и открит басейн с минерална вода, шезлонги с матраци, плажни чадъри и хавлии.

Удобства в хотел Берлин Грийн Парк, Златни пясъци: На територията на хотел Берлин Грийн Парк, Златни пясъци има магазин, обменно бюро, интернет кът.

За децата в хотел Берлин Грийн Парк, Златни пясъци: Детско меню, детска площадка, детска дискотека, lti Kids World мини клуб с тематични мероприятия, водна пързалка, детски басейн, зала за анимация детски клуб. 

Забележителности в района: Природен парк Златни пясъци - Обявен е за защитена природна територия през 1943 г. Днес площта му е 1320,7 ха, общата дължина е 9,2 км, а средната ширина - 1,2 км. Съгласно критериите на Световния съюз за защита на природата (IUCN) паркът е поставен в пета категория защитени територии. Под защита са 20 редки и застрашени от изчезване растителни вида (снежно кокиче, кавказка иглика, орхидеи и др.), 70 вида птици (обикнивен мишелов, голям ястреб, черешарка, авлига и др.) и 25 вида бозайници (сърна, дива свиня, язовец и др.). В югозападната част на парка се намира Аладжа манастир- средновековен скален манастир от 14 век, който с намиращите се в непосредствена близост Катакамби образува исторически комплекс. 

Партнер Травел е член на Българската Асоциация на Туристическите Агенции. Гаранция за качество!