Блог За Partner Travel Партньори Контакти Sitemap RSS RSS Feed Generator
България » Хотели в България » Хисаря » СПА Хотел Аугуста

СПА Хотел Аугуста СПА Хотел Аугуста СПА Хотел Аугуста СПА Хотел Аугуста

Хисаря, България
Сподели Принтирай СПА Хотел Аугуста
Фасада
Фасада
Фасада
Фасада
Лоби
Лоби
Лоби бар
Лоби бар
Двустаен апартамент
Двустаен апартамент
Фамилна стая
Фамилна стая
Ресторант
Ресторант
Ресторант
Ресторант
Ресторант градина
Ресторант градина
Закрит басейн
Закрит басейн
Открит басейн
Открит басейн
Спа
Спа
Спа
Спа
Конферентна зала Аугуста
Конферентна зала Аугуста
Конферентна зала Европа
Конферентна зала Европа
Конферентна зала Хисар
Конферентна зала Хисар
 • Фасада
   
 • Фасада
   
 • Лоби
   
 • Лоби бар
   
 • Двустаен апартамент
   
 • Фамилна стая
   
 • Ресторант
   
 • Ресторант
   
 • Ресторант градина
   
 • Закрит басейн
   
 • Открит басейн
   
 • Спа
   
 • Спа
   
 • Конферентна зала Аугуста
   
 • Конферентна зала Европа
   
 • Конферентна зала Хисар
   

Информация: Спа Хотел Аугуста е тризвезден хотел намиращ се в южната част на града и предлагащ на своите гости пълноценна почивка и рекреация.

База на хранене: ВВ

Настаняване / Напускане:  14:00/12:00


Изглед: град;  гора. Изглед: град; гора.

Резервация Резервация за СПА Хотел Аугуста

Оферти Оферти от СПА Хотел Аугуста

Информация за СПА Хотел Аугуста, Хисаря

Местоположение на СПА хотел Аугуста 3*, Хисаря:  СПА Хотел Аугуста се намира в град Хисаря, в красив и чист парк. Град Хисаря е разположен в централната част на България, в южните склонове на Средна гора. Градът се намира на 360 м. надморска височина. Отстои на около 174 км. от гр. София и на 45 км. от гр. Пловдив.

 Настаняване в СПА хотел Аугуста 3*, Хисаря: Хотел Аугуста разполага с обновени стаи и стандартни стаи. Обновени стаите са 195 броя, от които 50 единични, 113 двойни, 18 фамилни стаи (преходни една в друга), 5 бизнес стаи, 4 едностайни апартамента и 5 двустайни апартамента. Всички обновени стаи са с тераса, PVC дограма, безплатен интернет, TV, телефон, климатик, хладилник, съвременно обзавеждане; баня с вана, телефон, сешоар, индивидуално отопление, топла минерална вода. Двустайните апартаменти са със самостоятелна баня към всяка спалня като едната от баните е с джакузи. Едностайните апартаменти са с вани за двама тип джакузи.

Хотелът разполага със стаи за хора в неравностойно положение, стаи за хора с алергични проблеми, стаи за пушачи и непушачи
Стандартните стаи са 7 единични, 53 двойни стаи и 7 тройни стаи. Всички са с тераса, TV, телефон, баня с вана и топла минерална вода, индивидуално отопление.

 Ресторанти и барове в СПА хотел Аугуста 3*, Хисаря: Хотелът има ресторант, който разполага с 400 места и предлага богато меню - национална, европейска, вегетарианска, китайска, диетична и лечебна кухня. В ресторанта има зали за пушачи и непушачи и също така мултимедийни екрани с музикални хитове. В хотел има пиано бар - караоке, ресторант-градина със 120 места с изглед към летния басейн, просторен лоби–бар, кафе-бар с 40 места към вътрешния басейн, кафе-бар с 60 места към външния басейн, воден бар.

Конферентни зали в СПА хотел Аугуста 3*, Хисаря: На разположение на гостите на хотела са 2 конференти зали с по 300 места и други с капацитет от 100, 80, 60 и по-малко места. Конферентните зали са климатизирани, имат интернет достъп и техническо оборудване: мултимедийни проектори, професионално озвучаване, шрайбпроектор, екрани, телевизор, видео, DVD, компютри, лаптоп, флипчарт. Гостите могат да се възползват от квалифициран технически персонал и кафе паузи.

Спорт и Wellness в СПА хотел Аугуста 3*, Хисаря: Спа хотел Аугуста е един от най-добре оборудваните балнеоложки центрове в страната с капацитет на обслужване в балнеологията за повече от 300 души на денонощие. Центърът предлага повече от 100 процедури.

SPA център Аугуста предлага профилактика и лечение при хронични заболявания на следните системи:отделителна, на стомашно-чревния тракт, чернодробно-жлъчната система, на опорно-двигателния апарат, артроревматични болести, обмяната на веществата - диабет, подагра, затлъстяване, гинекологични, неврологични заболявания, на дихателните пътища, съдови, кожни заболявания. SPA центърът се обслужва от високо квалифицирани лекари и рехабилитатори – специалисти по физиотерапия, курортология и рехабилитация.

Удобства в СПА хотел Аугуста 3*, Хисаря: На територията на хотела има още козметичен салон, център по таласотерапия, масажни кабини, фитнес, сауна, солариум, открит и закрит плувен басейн с минерална вода, джакузи, вътрешен басейн със 760 куб. м с минерална вода и водна пързалка, външен басейн със 700 куб. м  с минерална вода.

За децата в СПА хотел Аугуста 3*, Хисаря: Детски басейн.

Забележителности в района: Град Хисаря се слави със своите красиви паркове с около 300 растителни вида. В тях има редки растения от всички краища на света - магнолии, гинко билоба, ацер, пауловния, албиции и други. Първият парк, около бившата баня „Тополица”, е дело на швейцарския инженер Лусиен Шевалиас от 1892 г. Красиви паркове има около извор „Момина Баня”, Летния театър, в лечебно-възстановителната база на Министерски съвет. В околностите на града има пояс от смесени широколистни и иглолистни гори, които оформят множество кътове за отдих. От Хисаря тръгват няколко пешеходни туристически маршрута до билото на Средна гора или южните масиви. В градът има летен театър в стил античен амфитеатър, с 1300 места и открита сцена.


Партнер Травел е член на Българската Асоциация на Туристическите Агенции. Гаранция за качество!