Блог За Partner Travel Партньори Контакти Sitemap RSS RSS Feed Generator
Турция » Екскурзии в Турция » Истанбул » ПРОМО ЦЕНА за екскурзия през Юни в ИСТАНБУЛ

Програма за Шопинг фестивал в Истанбул - нощен преход

І Ден  20:30  тръгване от София (Автогара Сердика) и 22:00 тръгване от Пловдив (OMV бензиностанцията до х-л Санкт Петербург) 
 
 
ІІ Ден 
Пристигане в Истанбул рано сутринта и настаняване в хотела. 
Aко има свободни стаи в момента на пристигане гостите се настаняват веднага. Ако няма свободни стаи настаняване след 12.30ч.

08:00ч  Екскурзия на града – пешеходна обиколка в историческия център с професионален екскурзовод. Посетените по време на екскурзията забележителности нямат входни такси. Тръгване от хотела, пристигане в кв. Султанахмет, посещение на Хиподрума с Египетския обелиск, Змиевидната колона, Фонтана на Вилхелм II, Синята Джамия, Топкапъ Сарай, църквата Света София. 

17:30ч ПОДАРЪК! МОЛ ФОРУМ ИСТАНБУЛ - Посещение на  един от най-големите аквариуми в света „Тюркуазу”, в който на площ от 8000 м2 живеят над 10 000 вида морски животни (от сладки и солени води) в 26 аквариума, включително и 2,5-метрови тигрови акули. Аквариумът е оборудван със специален тунел, извит на 270 градуса и с дължина 80м. (входната такса се заплаща)

20:00ч Вечеря в рибен ресторант на моста Галата с приказна нощна панорама към Босфора и историческия полуостров. НОЩУВКА
 
 
ІІІ Ден Закуска
08:30  Разходка с корабче по Босфора с екскурзовод на български  език - едно незабравимо преживяване!!! Екскурзията започва от пристанище Еминьoню. Корабът преминава покрай брега на европейската част на града, достига до втория мост над Босфора и обратно се връща покрай азиатския бряг. По време на разходката ще видите великолепни султански дворци, богаташки вили, част от декорите на някои от хитовите телевизионни турски сериали.
10:30 Посещение на  новия султански дворец Долмабахче Сарай - едно от творенията на фамилия Балиан, за което са използвани  близо 14 тона злато и 40 т сребро. Тук е и един от най-големите полилеи в света - 4,5 т английски кристал, подарък от кралица Виктория.
   
15:30  - Посещение на една от най-новите атракции на града небостъргача „SAPPHIRE” 
Като най-високата структура в Бизнес Центъра на Истанбул - Маслак, Истанбул Сапфир е символ на модерния начин на живот в съвремените метрополиси и с елегантнатата си снага допринася положително за имиджа на града. Асансьорът бързо ще Ви отведе до най-горния етаж. Има чудесен 360 градусов панорамен изглед към града. Открита площ на покрива, където можете да изпиете едно питие и да се насладите на невероятната гледка. Най-доброто място, за да видите Истанбул и да направите чудесни снимки. Свободно време за пазаруване в търговския център с 34 хил. кв.м.
  
20:10ч Вечеря в атрактивен турски ресторант - с шоу-програма  ориенталски танци, традиционни турски фолклор и обичаи.НОЩУВКА

 
ІV Ден Закуска
НОВО! ПОДАРЪК – посещение на  МОЛ Viaport Venezia
Ако искате да се докоснете до красотата и романтиката на Венеция елате с нас в.......Истанбул. В Истанбул ли? Дааааа защото Ви предлагаме да се разходите с гондола по каналите на красива Венеция и да усетите духа на площад Сан Марко в най-новия шопинг център на Истанбул Viaport Venazia, пазарувйте в магазините с намаления на световно известните марки. Това е най-модерният и уникален МОЛ, построен във венециански стил, далеч от динамичния ритъм на Истанбул с красиви паркове, детски забавления и разбира се много изкушения!

Отпътуване за България

Партнер Травел е член на Българската Асоциация на Туристическите Агенции. Гаранция за качество!