Блог За Partner Travel Партньори Контакти Sitemap RSS RSS Feed Generator
Турция » Новини » Работно време и пренасочване на пътувания

Работно време и пренасочване на пътувания

Сподели

31.03.2020

Уважаеми колеги, клиенти и приятели,

Съобразно въведеното на 13.03.2020 г. извънредно положение в Република България с цел ограничаване разпространението на коронавируса в страната, бихме желали да Ви информираме, че от 16.03.2020 г. до 13.04.2020 г. офисите ни ще бъдат затворени за работа с клиенти на място. Ще се работи дистанционно.

В този период продължаваме да сме на Ваше разположение на познатите телефони и e-mail адреси, които ще откриете в раздел Контакти в нашата интернет страница.

Моля да проявим търпение, разум и спокойствие и да изключим  паниката, която е най-лошият ни враг. Сигурни сме, че съвсем скоро ще преодолеем тази трудност и ще се завърнем към нормалното си ежедневие!

Напомняме, че Вашите резервации, потвърдени по условията за ранни записвания, са заплатени от наша страна към доставчиците - транспортни фирми и хотели с цел гарантиране на резервациите и осигуряване на безпроблемна почивка. 

Съгласно Законът за мерките и действията по време на извънредното положение, приет от 44-то Народно събрание на 20 март 2020 г., повторно приет на 23 март 2020 г. Ви информираме, че административните срокове по членове от Закона за туризма спират да текат.

Депозитите по всички направени резервации за пътувания до изтичане на обявеното положение и отваряне на границите ще бъдат пренасочени за бъдещ период.

Партнер Травел е член на Българската Асоциация на Туристическите Агенции. Гаранция за качество!