Блог За Partner Travel Партньори Контакти Sitemap RSS RSS Feed Generator
Турция » Хотели в Турция » Истанбул » Хотел ESER DIAMOND 5* » Оферти » НОВА ГОДИНА 2018 на брега на Мраморно море в хотел ESER DIAMOND 5*

Хотел ESER DIAMOND 5* Хотел  ESER DIAMOND 5* Хотел  ESER DIAMOND 5* Хотел  ESER DIAMOND 5* Хотел  ESER DIAMOND 5* Хотел  ESER DIAMOND 5*

Истанбул, Турция
Сподели Печат на НОВА ГОДИНА 2018 на брега на Мраморно море в хотел ESER DIAMOND 5*
НОВА ГОДИНА 2018 на брега на Мраморно море в хотел ESER DIAMOND 5* Ексклузивно
НОВА ГОДИНА в ТУРЦИЯ - на брега на Мраморно море в хотел ESER DIAMOND 5* - Силиври и Чорлу
Посрещнете Нова Година 2018 в Турция - хотел ESER DIMAMOND 5*, Силиври.
Включена Новогодишна вечеря!
 
С направените ранни резервации за нова година Вие си гарантирате ниска цена, възможност за плащане на равни вноски без оскъпяване и отежняване на семейния бюджет!

Подарък: медицинска застраховка с асистанс и лимит на отговорност 5 000 евро

Промоционални цени в ЛЕВА за резервации, направени  до 15.10.2017

Човек в
двойна стая
Тройна
стая
Дете  
 0-3,99
Дете
4-11.99
385* 420 1155* 1260 90* 120 198* 230


Цените на екскурзията за Нова Година 2018 в хотел ESRA DIAMOND 5* /  включват:

  • 3 нощувки  със закуска и вечери на шведска маса в ресторанта на хотела;
  • Транспорт с лицензиран туристически автобус;
  • Празнична Новогодишна вечеря - богато меню, алкохолни и безалкохолни напитки без лимит, празнична програма с водещ на български;
  • Подарък медицинска застраховка с асистанс и лимит на отговорност 5 000 евро
  • Водач от фирмата по време на пътуването и престоя

НОВОГОДИШНА ПРОГРАМА ЗА ЕКСКУРЗИЯТА

І Ден (29.12.2017)   
07:00 ч -  отпътуване от София (пл. Ал. Невски) и 09:00 от Пловдив (OMV бензиностанцията до х-л Санкт Петербург). Около обяд пристигане в Одрин - втората столица на Османската империя. Разходка в центъра на града и посещение на джамията Селимие - майсторската творба на даровитият архитект Синан и на българската църква „Св.  Константин и Елена”. Продължаване  за. Пристигане и настаняване в хотел ESER DIAMOND 5* Силиври преди Чорлу - един от големите курортни центрове в Турция и с право в наричан “Перлата на Мраморно море”.  Свободно време за запознаване с курорта. Вечеря.
Нощувка.

ІІ Ден (30.12.2017) Закуска
 08:30  ч – Отпътуване за Истанбул. 
 Разходка с корабче по Босфора (по желание срещу заплащане) с екскурзовод на български език.
Екскурзията започва от пристанище Еминьоню или Кабаташ. Корабът преминава покрай брега на европейската част на  града, достига до втория мост над Босфора и се връща покрай азиатския бряг. По време на разходката ще видите местата където са снимани, както  и част от декорите на някои от хитовите телевизионни турски сериали, като „1001 нощи”, „Перла”, „Листопад”…
 Посещение на новия султански дворец Долмабахче Сарай (по желание срещу заплащане) - най-красивия дворец в Истанбул, наричан Малкия Версай. Творение на фамилия Балиан, за което са използвани  близо 14 тона злато и 40 т сребро. Тук е и един от най-големите полилеи в света - 4,5 т английски кристал, подарък от кралица Виктория. (по желание срещу заплащане)

 Посещение на небостъргача „САПФИР” (по желание срещу заплащане).
Най-високата жилищна сграда в Европа и първата екологична сграда на Турция. Разполага с 64 етажа, 174 апартамента от 22 различни типа: от 120 до 1100 кв.м. Освен жилищни имоти комплексът съдържа и търговски център от 34 хил. кв.м, голф игрище, фитнес център, СПА с плувен басейн и обществени зони. На последният етаж има панорамна площадка с ресторант и 4D кино. Ще имате възможност да се качите до панорамната площадка откъдето се открива невероятна гледка към града и Босфора в 360 градуса и да изпиете чаша ароматно турско кафе сред облаците. Уникалното приключение се допълва с възможност да се включите в изумителна симулация SkyRIDE – 4D за полет с хеликоптер над Истанбул с невероятни ефекти.

 17:00ч.Посещение на квартал Аташехир в Азиятската част на Истанбул , където се намира WATERGARDEN İSTANBUL. 
Свободно време. Нов вкус на живот. Целият живот е структуриран около великолепния Show Pool. Изключителна хореография на ослепителна вода, светлина, лазерни, музикални и пожарни шоута, ресторанти и кафенета. Изложбеният басейн, който е разположен на площ от 5 хиляди квадратни метра в сърцето на Watergarden Истанбул, притежава характеристиката, че е "най-големият и най-развит" шоу басейн в Европа. (по желание срещу заплащане)

Отпътуване за хотел ESER DIAMOND 5*. Вечеря.
Нощувка.

ІІІ Ден (31.12.2017)   Закуска 
 08:30  ч – Отпътуване за Истанбул. 
 Панорамна обиколка на Истанбул с местен екскурзовод на български език(по желание срещу заплащане). Разглеждат се: Синята джамия ”(отвън), площад “Хиподрума” с трите обелиска, византийската базилика „Св. София”(отвън), „Топкапъ Сарай” (Двореца на султаните от Османската династия) отвън. Преминаване по моста над Босфора в Азиатската част на града.
 Свободно време.
 15:30ч. Посещение на OUTLET VIA POPT VENECIA. В Outlet Via Port Venezia освен насладата от пазаруването и удоволствието от ниските цени можетемонтола, наподобяваща разходка по Canale Grande или да изпиете кафе, както на площад San Marco. (по желание срещу заплащане)

Отпътуване за хотел ESER DIAMOND 5*.
 20:30ч. Празнична Новогодишна вечеря - богато меню, алкохолни и безалкохолни напитки без лимит, празнична програма с водещ на български.
Нощувка.

IV Ден (01.01.2018)  Късна  Закуска 
 Отпътуване за България

Забележка:
Настаняването в автобуса е по ред на записванията. В последствие местата могат да бъдат коригирани с 2  реда напред или назад, в зависимост от големината и марката на автобуса, предвиден за съответното пътуване. За предни места в автобуса се доплаща по 20 лв на човек.

Важно:
Картите за редовни клиенти с 5% отстъпка НЕ ВАЖАТ за ранните резервации и промоции на летните почивки!!!
ЗАД БЪЛГАРИЯ АД Доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 г. до 70 г. - 5 лв.
ЗАД БЪЛГАРИЯ АД Доплащане за медицинска застраховка за лица от 70 г. до 75 г. - 10 лв.
ЗАД БЪЛГАРИЯ АД Доплащане за медицинска застраховка за лица от 75 г. до 80 г. - 15 лв.
За пътуване със собствен транспорт се приспадат 90 лв от пакетната цена.
Партнер Травел е член на Българската Асоциация на Туристическите Агенции. Гаранция за качество!