Блог За Partner Travel Партньори Контакти Sitemap RSS RSS Feed Generator

Хотели в Чужбина

Търсене на хотели в Ла Валета

Ново търсенеНово търсене

Резервирайте хотел в Ла Валета на промоционални цени! Партнер Травел Ви предлага бърза резервация на хотелите в Ла Валета. Всички хотели са описани пълно, с много снимки и цени за да можете да изберете оптимален вариант за настаняване и нощувка в Ла Валета.

Сортиране по:
1 2  »
Хотел Il Palazzin Хотел Il Palazzin Хотел Il Palazzin Хотел Il Palazzin Хотел Il Palazzin
Хотел Il Palazzin

Хотел Il Palazzin e разположен в тих и спокоен район, на пешеходно разстояние от крайбрежния булавард Qawra – Bugibba, където са спирките на обществения транспорт, много заведения и ресторанти. В хотел Il Palazzin Ви очакват любезно обслужване и комфорт за Вашата приятна почивка в Малта.

прочети повече »

База на наст.:
нощувка и закуска
Хотел Plaza Хотел Plaza Хотел Plaza Хотел Plaza
Хотел Plaza

Plaza Hotel е разположен в непосредствена близост до крайбрежната променада, която свързва курортите Слима и Сейнт Джулианс. В близост до хотела, на разположение на туристите са множество магазини и заведения, скалист плаж, прекрасна градина. Прекрасно предложения за всеки, търсещ възможност за разходки, плаж и почивка.
прочети повече »

База на наст.:
нощувка и закуска
Хотел Alexandra Хотел Alexandra Хотел Alexandra Хотел Alexandra
Хотел Alexandra

Alexandra Hotel се намира в сърцето на един от най-известните и оживени курорти в Малта - Сейнт Джулианс. Хотелът е заобиколен от множество ресторанти, барове, дискотеки, казино. Разположен е на около 100 м от брега и яхтеното пристанище. Столицата Ла Валета е на разстояние около 10 км и се достига удобно с градски транспорт.А до "столицата" на шопинга - Слиема, може да се стигне и пеша за около 25мин.
прочети повече »

База на наст.:
нощувка и закуска
Хотел Windsor Хотел Windsor Хотел Windsor Хотел Windsor
Хотел Windsor

Хотел Windsor е разположен в центъра на Слима, на 50 м от крайбрежната улица, в близост до магазини, ресторанти и заведения за забавления.


прочети повече »

База на наст.:
нощувка и закуска
1 2  »
Партнер Травел е член на Българската Асоциация на Туристическите Агенции. Гаранция за качество!