Блог За Partner Travel Партньори Контакти Sitemap RSS RSS Feed Generator
България » Каталози за България » Майски празници

Майски празници Сподели

Пролетта се задава с пълна сила, а с нея и най-красивия месец май, който тази година предлага повече дни за почивка по празниците! Ако не сте погледнали още в календара, направете го незабавно, защото май месец тази година открива за Вас възможности да избягате от забързания град и то не само за два дни! В началото на май месец се събират няколко почивни дни, за които каталога на Партнер Тарвел ви е подбрал промоционални майски оферти за 24-ти май и Гергьовден.

Партнер Тарвел Ви дава уникална възможност да планирате вашата вълнуваща почивка на море, в СПА център или планина в България през месец май и то още сега, когато офертите са още горещи. Направете резервация още сега като разгледате мини каталога на Партнер Тарвел с пролетни пакети на промоционални цени!

Партнер Тарвел предлага една изключителна селекция от оферти и пакети за нощувки в най-добрите хотели в страната в рамките на почивните дни през месец май. Възползвайте се от промоциите, планирайте Вашата почивка и вижте нашите предложения още сега! Прекарайте началото на пролетта и Гергьовден в България!

Партнер Травел е член на Българската Асоциация на Туристическите Агенции. Гаранция за качество!