Блог За Partner Travel Партньори Контакти Sitemap RSS RSS Feed Generator
България » Хотели в България » Огняново » Хотел Einstein house & SPA

Хотел Einstein house & SPA Хотел Einstein house & SPA Хотел Einstein house & SPA Хотел Einstein house & SPA

Огняново, България
Сподели Принтирай Хотел Einstein house & SPA
Хотел Айнщайн - ОТКРИВАНЕ- Огняново
Хотел Айнщайн - ОТКРИВАНЕ- Огняново
Хотел Айнщайн Огняново
Хотел Айнщайн Огняново
Хотел Айнщайн Огняново
Хотел Айнщайн Огняново
Хотел Айнщайн двойна стая - Огняново
Хотел Айнщайн двойна стая - Огняново
Хотел Айнщайн двойна стая - Огняново
Хотел Айнщайн двойна стая - Огняново
Хотел Айнщайн рецепция Огняново
Хотел Айнщайн рецепция Огняново
Хотел Айнщайн басейн Огняново
Хотел Айнщайн басейн Огняново
Хотел Айнщайн басейн Огняново
Хотел Айнщайн басейн Огняново
Хотел Айнщайн сауна Огняново
Хотел Айнщайн сауна Огняново
Хотел Айнщайн джакузи Огняново
Хотел Айнщайн джакузи Огняново
Хотел Айнщайн детски кът Огняново
Хотел Айнщайн детски кът Огняново
 • Хотел Айнщайн - ОТКРИВАНЕ- Огняново
   
 • Хотел Айнщайн Огняново
   
 • Хотел Айнщайн Огняново
   
 • Хотел Айнщайн двойна стая - Огняново
   
 • Хотел Айнщайн двойна стая - Огняново
   
 • Хотел Айнщайн рецепция Огняново
   
 • Хотел Айнщайн басейн Огняново
   
 • Хотел Айнщайн басейн Огняново
   
 • Хотел Айнщайн сауна Огняново
   
 • Хотел Айнщайн джакузи Огняново
   
 • Хотел Айнщайн детски кът Огняново
   
Кратка информация: Хотел Einstein house & SPA e новооткрит хотел през есента на 2015г., който се намира в с.Марчево, между западни Родопи и Пирин планина и само на 800м. от с. Огняново и 8км от гр. Гоце Делчев.

База на хранене: ВВ/НВ

Настаняване / Напускане: 14.00/12.00 ч.

Изглед: парк;  басейн;  планина;  гора;  село;  градина. Изглед: парк; басейн; планина; гора; село; градина.

Резервация Резервация за Хотел Einstein house & SPA

Информация за Хотел Einstein house & SPA, Огняново
Местоположение на Хотел Einstein house & SPA, Огняново: Einstein house & SPA e новооткрит хотел през есента на 2015г., който се намира в с.Марчево, между западни Родопи и Пирин планина и само на 800м. от с. Огняново и 8км от гр. Гоце Делчев.В непосредствена близост до нас се нaмират множество природни и културно-исторически забележителности като Никополис Аднестум в с. Гърмен ма 1км, архитектурния резерват Лещен на 7км и Ковачевица на 12км.Гръцката граница е само на 20км, a първия голям град Драма е на 70км, най-красивия беломорски плаж на гр.Кавала се намира на 100км., от където също така тръгват и фероботите за остров Тасос и други гръцки острови.Хотелът се намира на приблизително 50км от световно известния ски център Банско и на около 50км от рая за всички сноубордисти – ски център Безбог, известен с дългата си 5км писта.
При нас може да прекарате една незабравима почивка, далеч от градски шум и забързаното ежедневие.Насладете се на чистия планински въздух, спокойствие и храна приготвена с екологично чисти продукти от нашето Ранчо.

Настаняване в Хотел Einstein house & SPA, Огняново: На свойте гости хотела предлага шест елегантно и комфортно обзаведени двойни стай, разполагащи с всички удобства и възможност за настаняване на трима възрастни и три студиа с капацитет четири човека. Всички стаи и студиа разполагат със самостоятелни балкони с ратанови мебели, гледка към градината, сезонния басейн на хотела и към Пирин планина. 

Стаята е оборудвана с: цифрова ТВ;мини бар;HD LED TV Toshiba 32”;безплатен Wi Fi;баня с душ кабина, сашоар, хотелска козметика, памучни халати и чехли;телефонна централа за връзка с рецепция;централна климатизация;допълнитени платени услуги;пране, гладене;собствена тераса с ратанови мебели;

БЕЗПЛАТНИ детски кошари за спане и столчета за хранене

Ресторанти и барове в Хотел Einstein house & SPA, Огняново: В обособения салон за хранене можете да се насладите на домашно приготвена закуска или на чаша вино пред камината с вкусно домашно мезе мариновано в билки и приготвено на BBQ или пещ на дървени въглища.

Wellness в Хотел Einstein house & SPA, Огняново: За да се избавите от натрупания стрес , натовареното Ви ежедневие и да се отдадете на пълен релакс сме се погрижили с външен минерален басей с хидромасажна зона и минерална вода с постоянна темп 32гр, СПА център, стая за отдих или масаж и вътрешно джакузи също с минерална вода.

За децата в Хотел Einstein house & SPA, Огняново: Einstein house & SPA се е погрижил и за най-малките гости на хотела с обособен открит детски кът и вътрешна детска стая за рисуване и игра.

Информация за минералната вода: 
Нашата вода е от 4 каптаж с температура 32°C. Първи исторически сведения за Огняновските минерални извори е че употребата на минералните извори като важен питеен, терапевтичен и орнаментален ресурс води началото си от древните римляни. Затова не е изненадващо, че най-ранните сведения за Огняновските минерални извори са от времето на римския период на Балканите. Твърдението, че изворите  са ценени още тогава като животворен природен феномен, се доказва от множеството останки от римски съоръжения – бани и водопроводи, открити сред или в близост до руините на древноримския град Никополис ад Нестум (понастоящем – в пределите на Гърменска община, само на 3 км от село Огняново). Селището, важен за времето си кръстопътен център, свързващ античните градове край Егейско море с долината на река Хеброс (Марица), е построено в чест на победата на римския император Траян над даките (105-106г. след Христа). Логично е да се предположи, че решението „градът на победата“ да бъде построен в долината на река Места, е силно повлияно от непосредствената близост на термоминералните извори. Археологическите разкопки на римска баня (thermae), с просторно помещение за преобличане (apoditerium), басейн със студена вода (frigidarium) и басейн с топла вода (caldarium)  свидетелстват, че древните римляни са първите, които откриват и осъзнават лечебните качества на Огняновските минерални извори и се възползват от тяхната живителна и възраждаща сила.
Според преданията, Огняновските минерални извори са осветени и благословени от самия Свети Павел, и може би това е, което ги дарява с неподвластни на времето чудодейни качества и лековита сила.

Забележителности в района:
Огняново се намира на 12 км от Гоце Делчев и на 40 км от Банско на територията на община Гърмен, сгушен мeжду четири планини - Пирин, Родопите, Славянка и Стъргач.
Село Огняново обхваща части от долината на река Места и от западните склонове на Дъбрашкия дял на Родопите.
 
Благоприятният климат позволява целогодишен балнеотуризъм.
 
- Канинската екопътека е създадена по проект "Нови алтернативи за поминък за общините Гърмен и Босилово, чрез развитие на устойчив туризъм и сътрудничество между община Гърмен и община Босилово", през 2006г. по програма "Опазване на околната среда, културно наследство и институционално сътрудничество на регионално / местно ниво - България - Македония.
 
- Село Ковачевица е единственият архитектурен резерват на територията на община Гърмен. Той включва църквата "Св. Никола", килийно и светско училище, 112 жилищни сгради и 5 стопански постройки /хармани и плевни/, като 56 от тях са реставрирани, а останалите са в различна степен на съхраненост.
 
- Село Лещен е един от привлекателните и автентични курорти за селски туризъм в България. Разположено върху южния склон на Западните Родопи, на 200 км от София. Пред него се открива незабравима гледка към Пирин планина.
 
- Никополис Ад Нестум е един от трите града, основани на Балканския полуостров от римския император Траян в чест на победата му над Даките през 106г. от н.е., наречен е "Град на победата при Места" и е запомнен като Градът на Места /на латински Nikopolis Ad Nestum/
Партнер Травел е член на Българската Асоциация на Туристическите Агенции. Гаранция за качество!