Блог За Partner Travel Партньори Контакти Sitemap RSS RSS Feed Generator
България » Хотели в България » Дюни » Почивка на к. к. Дюни

Почивка на к. к. Дюни Почивка на к. к. Дюни Почивка на к. к. Дюни Почивка на к. к. Дюни Почивка на к. к. Дюни Почивка на к. к. Дюни

Дюни, България
Сподели Принтирай  Почивка на к. к. Дюни
к к Дюни
к к Дюни
  • к к Дюни
     
Хотелите к.к. Дюни имат отлично местоположение. В к.к. Дюни предлагаме настаняване в хотели 3, 4 и 5 звезди на хранене със Закуска, Закуска и Вечеря, Пълен пансион, All inclisive и Ultra Ali Inclusive. 
НЕ ПРОПУСКАЙТЕ РАННИТЕ РЕЗЕРВАЦИИ С НАМАЛЕНИЕ ДО 20%!

Настаняване/Напускане:
 14.00ч./12.00ч.

Изглед:  море;   парк;   басейн;   водни пързалки.  Изглед: море; парк; басейн; водни пързалки.

Резервация Резервация за Почивка на к. к. Дюни

Информация за Почивка на к. к. Дюни, Дюни
Местоположение на к.к. Дюни:  „Дюни“ е българско курортно селище на Черно море. Разположен е на първокласния път от Созопол към Приморско и Царево сред борова гора. Отстои на 5 км южно от Созопол и на 10 км северно от резервата Ропотамо.

Той е сред най-новите черноморски курорти, построен през 1987 г. от австрийска фирма.

Разполага с голям и добър плаж, който се разстила на юг, по протежение на главния път за Царево и блатото Алепу. Комплексът обединява няколко архитектурни стила, които взаимно се допълват и като цяло пресъздават средиземноморската и типично българска атмосфера. Луксозен и скъп, особено за индивидуалните туристи.

Настаняване в  к.к. Дюни: Според Националния статистически институт, към 2020 година комплексът разполага с 3190 легла в 4 места за настаняване, броят на нощувките е 114 хиляди, а на пренощувалите – 20 хиляди души.

Изхранване в к.к. Дюни: Изхранването в хотелите е на база със Закуска, Закуска и Вечеря, Пълен пансион, All inclisive и Ultra Ali Inclusive
 
Ресторанти и барове в к.к. Дюни:  В курорта може да се насладите на многонационална кухня, алакарт ресторанти, ресторанти за бързо хранене, дискотеки, нощни барове и още много места за забавления.

Развлечения, спорт и удобства в к.к. Дюни:  Хотелите в курорта разполагат с Басейни, детски басейн, анимационна програма, тенис кортове (допълнително заплащане), саунаи (допълнително заплащане), билярди (допълнително заплащане), тенис на маса (допълнително заплащане), дартс, кану-каяк (допълнително заплащане), СПА центърове,  турска/парна баня - някой хотели, мини-голф, магазин, салони за игри (допълнително заплащане), лекарски кабинети, пране (допълнително заплащане).

Плаж на к.к. ДюниПовечето хотели разполагат със Собствени (едър пясък). Чадъри и шезлонги – безплатно, останалите хотели ползват общите плажове - Чадъри и шезлонги се заплащат.
Партнер Травел е член на Българската Асоциация на Туристическите Агенции. Гаранция за качество!