Блог За Partner Travel Партньори Контакти Sitemap RSS RSS Feed Generator
Турция » Хотели в Турция » Дидим » Хотел Club Tarhan Serenity HV1 » Оферти » Last Minute в Дидим, лято 2019 самолет - 6 нощувки в хотел Majesty Club Tarhan Beach HV1

Хотел Club Tarhan Serenity HV1 HV (Вилно селище)

Дидим, Турция
Сподели Печат на Last Minute в Дидим, лято 2019 самолет - 6 нощувки в хотел Majesty Club Tarhan Beach HV1
Last Minute в Дидим, лято 2019 самолет - 6 нощувки в хотел Majesty Club Tarhan Beach HV1

Специален подарък за Вас: При направена резервация за почивка в Мармарис, получавате - Пътеводител за Турция


Почивка в Дидим лято 2019 - хотел Majesty Club Tarhan Beach HV1 самолетнa програмa с полет в събота с/у неделя на 22.06.2014г. (6 нощувки) - нощен полет


Цените са в ЕВРО за 6 нощувки в Myndos Standart стая база Ultra All Inclusive:
Дата
на тръгване
Човек в
двойна
стая

Единична
стая
Тройна
стая
Възрастен
с 1 дете
2 - 3г.**
3-12г.**
Възрастен
с 2 деца
2 - 3г.**
3-12г.**
2-ма
възрастни с
дете
2-3г.**
3-13г.**
22.06.2014 408
574
1121 645
716
887

** Цените в таблицата са валидни за деца, които не са навършили съответните години


Цените са в ЕВРО за 6 нощувки в Main Building на база Ultra All Inclusive:
Дата
на тръгване
Човек в
 двойна
 стая 
Единична
стая
Тройна
стая
Възрастен
с 1 дете
2 - 3г.**
3 - 13г.**
Възрастен
с 2 деца
2 - 3г.**
3 - 13г.**
2-ма
възрастни
с 1 деца
2 - 3г.**
3 - 13г.**
2-ма
възрастни
с 2 деца
2 - 3г.**
3 - 13г.** 
22.06.2014 443
623 1223
709
795
972
1058

** Цените в таблицата са валидни за деца, които не са навършили съответните години


Програма на почивка в Дидим лято 2014 - хотел Majesty Club Tarhan Beach HV1  : 
 
ден 1
Рано сутринта /събота срещу неделя/ чартърен полет София - Бодрум. Посрещане и трансфер до избрания хотел. При наличие на свободни стаи в хотела ще бъдете настанени веднага, при липса на такива настаняването ще се извърши най-късно в 14:00 ч. Обяд /за клиентите, записани на база All Inclusive/. Свободно време. Вечеря и нощувка.

ден 2 – 6
Закуска в хотела. Свободно време с възможност за допълнителна екскурзия. Вечеря и нощувка.

ден 7
Закуска в хотела. 12:00 Освобождаване на стаите. Багажът може да бъде оставен в стаята за съхранение на багаж на хотела. Свободно време до трансфера до летище Бодрум за полета до София, който е в 00:45 часа /събота срещу неделя/.

Разписание на полетите София - Бодрум - София:
 • Неделя: София (терминал 1) - Бодрум  04:05ч – 05:25ч
 • Неделя: Бодрум - София (терминал 1)  00:45ч – 02:25ч

Цените за почивка в Дидим лято 2014 - хотел Majesty Club Tarhan Beach HV1  включват:
 •   самолетен билет София – Бодрум - София с директен чартърен полет /без включен кетъринг/
 • 6 нощувки на съответния пансион в 3* / 4* / 5* хотел
 •  трансфери летище - хотел - летище
 •  медицинска застраховка с покритие 10000 Euro /с Assistance/
*Доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 до 75 г.: 5 евро за 8 дни; за лица от 75 до 80 г.: 14 евро за 8 дни.

Цените за почивка в Дидим лято 2014 - хотел Majesty Club Tarhan Beach HV1  НЕ включват:
 •  пътнически и летищни такси в размер на 79 евро към настоящия момент /03.01.2014/
 •  екскурзии по желание /закупуват се на място след пристигане в Турция/
 •  горивна такса **

Цените са валидни за български граждани. Цените за чужди граждани, както и цени при пътуване на бебета до 2 години се предоставят след запитване.

 Задължително се заплащат: пътнически и летищни такси и евентуална горивна такса.
   
 
Забележки: 
 • Медицинската застраховка е сключена в “Застрахователно Дружество Евроинс “ АД. Подробно описание за начина на ползване ще намерите във Вашия травелпак. Съгласно Общите условия по застраховка „Помощ при пътуване”, задължение на Застрахования при настъпване на застрахователно събитие е да уведоми асистиращата компания непосредственo /до 48 часа/ след настъпване на злополуката /акутното заболяване/ чрез обаждане на телефона, посочен на травелпака и в инструкциите, давани на клиентите, както и да изпълни указанията на асистиращата компания, представител на Застрахователя. Само след непосредствено информиране на застрахователната компания и координирането от нейна страна на Вашите действия, ще Ви бъде предоставено безплатно /или с последващо компенсиране на разходитe/ обслужване в съответствие със застрахователната полица.
 • Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 50 (При ненабран минимален брой участници, клиентите се уведомяват 10 дни преди датата на отпътуване)

Условия за записване за почивка в Дидим лято 2014 - хотел Majesty Club Tarhan Beach HV1  :
Плащания:
 •  капаро от 150 Euro на човек при записване
 •  доплащане: до 14 дни преди датата на пътуване /с изключение на резервациите по промоция за ранни записвания, за които пълното плащане задължително трябва да е според условията в съответната промоция/
Необходими документи: трите имена на латиница по международен паспорт + ЕГН

Анулационни срокове:
 • Крайният срок, в който потребителят може да се откаже от договора (анулация), без да дължи неустойка е 21 дни преди датата на пътуването.
 • При анулация по - малко от 21 дни преди датата на пътуването се дължи на неустойка в размер на:
 •  Ако направената анулация е от 20 до 14 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на не по-малко от 30% от цената на пътуването, съобразно условията на конкретната програма.
 • Ако направената анулация е от 13 до 8 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 70%  от цената на пътуването.
 • Ако направената анулация е 7 и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от цената на пътуването.

**УТОЧНЕНИЕ: Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата: София: 1000 долара на тон; Бодрум: 965 долара на тон. Поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса /fuel surcharge/. В такъв случай цената на пътуването ще се промени с фактическата стойност на горивната такса, изчислена по долупосочената формула* и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени.
Ако има такова изменение, информация за това ще бъде публикувана 20 дни преди датата на съответния полет, за което клиентите за този полет трябва да бъдат уведомени и те ще могат да заплатят тази горивна такса до 7 дни преди пътуването в агенцията, където са записани /за записвания по - малко от 20 дни преди съответния полет също ще важи обявената горивна такса за този полет, ако има такава/.
*формула за изчисляване на нетната горивна такса : ((X-Y) x Z) + ((X1-Y1) x Z1)/брой седалки = НЕТНА ГОРИВНА ТАКСА, където X е актуалната цена на горивото към дадена дата /преди или по време на полетната програма/, Y е гореописаната цена на горивото, заложена в офертите, а Z - средния разход на гориво в тонове по летателна отсечка София - Бодрум /X1, Y1 и Z1 представляват същите описани по-горе компоненти, но по летателна отсечка Бодрум - София/.


Информация за превозвача:
 • Авиокомпания: PEGASUS AIRLINES
 • Тип самолет: Boeing 737-800
 • Адрес: BASIN EKSPRES YOLU N:2 HALKALI, 34660 ISTANBUL – TYRKEY
 • Лиценз №: TR-004
 
Важно:
 • **Поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса /fuel surcharge/. В такъв случай цената на пътуването ще се промени и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени. Ако има такова изменение, информация за това ще бъде публикувана 20 дни преди датата на съответния полет, за което клиентите за този полет трябва да бъдат уведомени и те ще могат да заплатят тази горивна такса до 7 дни преди пътуването в агенцията, където са записани /за записвания по-малко от 20 дни преди съответния полет също ще важи обявената горивна такса за този полет, ако има такава/.

тт

Партнер Травел е член на Българската Асоциация на Туристическите Агенции. Гаранция за качество!