Блог За Partner Travel Партньори Контакти Sitemap RSS RSS Feed Generator

Хотели в Чужбина

Търсене на хотели в Сардиния

Ново търсенеНово търсене

Сардиния

Сортиране по:
Hotel CLUB VALTUR COLONNA BEACH Hotel CLUB VALTUR COLONNA BEACH Hotel CLUB VALTUR COLONNA BEACH Hotel CLUB VALTUR COLONNA BEACH Hotel CLUB VALTUR COLONNA BEACH
Hotel CLUB VALTUR COLONNA BEACH

Комплексът е идеално място за спокоен отдих, включително и за семейства с деца. Предоставя възможност и за редица спортни дейности, вечерни шоута и музика на живо, но основното му предимство е плажът с фин бял пясък, от който се открива една от най-живописните гледки по италианското крайбрежие, а цената включва ползването на чадър и шезлонги. Плажът е много голям, а непосредствено до него има и достатъчно зелена територия, където също има изнесени чадъри и шезлонги за гостите, които предпочитат почивката върху зелена площ. Плажът се почиства няколко пъти седмично. Благодарение на разположението му, от по - голямата част на територията му се открива пълен или частичен изглед към морето. Издържан е в по - консервативен стил, типичен за Сардиния, а вътрешното обзавеждане е в пастелна гама. Стаите са просторни и уютни. Територията на хотела е добре поддържана, чиста и приятна. Храната е типично италианска, закуската е континентална. Обядите и вечерите предлагат разнообразие от месни ястия, салати, паста и лацаня. На разположение на гостите има и пица бар до плажа. По време на храненията е включена консумация на вода, а по време на вечеря се включва и консумация на вино.

Хотелът CLUB VALTUR COLONNA BEACH е със стратегическо местоположение, което позволява лесно опознаването на заобикалящата го природа и археологическите забележителности на острова. На 2 мин. от хотела има автобусна спирка. Държавният автобус оперира от началото на юни и осигурява лесен достъп до гр. Олбиа и градчето Голфо Аранчи.

Възможно е организиране на дайвинг, което ще ви позволи да надникнете към красивите цветове на залива Tavolara – ще бъдете придружавани от професионални инструктори.

прочети повече »

 Посетен от нас Разстояние до плаж: 0м

База на наст.:
полупансион
Eden Village Cala Della Torre Eden Village Cala Della Torre Eden Village Cala Della Torre Eden Village Cala Della Torre Eden Village Cala Della Torre
Eden Village Cala Della Torre

Hotel Eden Village Cala Della Torre предлага на своите гости всички нужни удобства за една незабравима почивка
прочети повече »

 Препоръчан хотел

Цена от: База на наст.:
1356 лв. всичко включено
Residence La Baia Residence La Baia Residence La Baia Residence La Baia
Residence La Baia

Историята на хотел La Baia 3* започва още през 80-те години, когато Антонио, дърводелец по професия и любител на хубавата кухня, вдъхновен от идеята, че красотата на крайбрежието съчетана с вкусни гозби са идеално съчетание, решава да разработи парцел, наследен от баща му. Туристите от своя страна свършили останалото. През 1982 година, врати отваря ресторант Lo Scoglio, след това се построяват няколко апартамента и проекта се разраства, до момента в който хотела придобива сегашният си вид през 2010 година, а завършека е панорамен асансьор с гледка към морето.

прочети повече »

База на наст.:
полупансион
Castelsardo Resort Castelsardo Resort Castelsardo Resort Castelsardo Resort Castelsardo Resort
Castelsardo Resort

Хотел Castalsardo Village Resort се намира само на 2 километра от средновековното селище Кастелсардо. От него се разкрива гледка към красивия залив на Cala Ostina.  Хотел Castalsardo Village Resort 4*  е идеалното място да прекарате една незабравима почивка.

прочети повече »

База на наст.:
полупансион
Партнер Травел е член на Българската Асоциация на Туристическите Агенции. Гаранция за качество!