Блог За Partner Travel Партньори Контакти Sitemap RSS RSS Feed Generator

Хотели в Турция

Търсене на хотели в Истанбул

Ново търсенеНово търсене

Сортиране по:
« 1 2 3 4 ...  14 »
Хотел Carlton Hotel Istanbul Хотел Carlton Hotel Istanbul Хотел Carlton Hotel Istanbul Хотел Carlton Hotel Istanbul Хотел Carlton Hotel Istanbul
Хотел Carlton Hotel Istanbul

Хотел Carlton Hotel Istanbul 4*, Истанбул : Перфектно разположен и заобиколен от най-големите забележителности на Истанбул, 4-звездният хотел Carlton се намира на 500 метра от Капалъ Чарши.  Хотел Carlton е на 1 километър от Синята джамия, Света София, двореца Топкапъ и Водохранилището Йеребатан . Летище Ататюрк е отдалечено на 20 минути път с автомобил и 15 минути с метро. От станцията на метрото може да се придвижите бързо и лесно до Кулата Галата и Площад Таксим.  

прочети повече »

 Нов хотел  Препоръчан хотел Хотел Carlton Hotel Istanbul

База на наст.:
нощувка и закуска
Хотел Sura Hagia Sophia Hotel Хотел Sura Hagia Sophia Hotel Хотел Sura Hagia Sophia Hotel Хотел Sura Hagia Sophia Hotel Хотел Sura Hagia Sophia Hotel Хотел Sura Hagia Sophia Hotel
Хотел Sura Hagia Sophia Hotel

Хотел Carlton Hotel Istanbul 4*, Истанбул : Хотел Sura Hagia Sophia 5* се намира в центъра на квартал Султанахмет. Хотелът е само на 300 м от площад Султанахмет и също на 300 м от Синята джамия. Трамвайна спирка Sultanahmet е само на 150 м и осигурява лесен достъп до други части на града. Летище Ататюрк е на 18 км. Срещу заплащане се осигурява трансфер до и от летището. Летище Сабиха Гьокчен се намира на 55 километра. Хотелът се намира на изключително комуникативно място, в близост до някои от най-големите забележителности на града.   

прочети повече »

 Нов хотел  Препоръчан хотел Хотел Sura Hagia Sophia Hotel

База на наст.:
нощувка и закуска
Хотел Monaco Хотел Monaco Хотел Monaco Хотел Monaco
Хотел Monaco

 Хотелът Monaco 3* се намира в старата историческа  европейска част на Истанбул, на 500 м от станцията на метрото, както и в близост до историческите забележителности – Синята джамия, двореца Топкапъ, на 150 м от Капалъ Чаршъ. Всичко това го прави идеален хотел за познавателен или бизнес туризъм.

прочети повече »

 Изгодна оферта  Посетен от нас  Препоръчан хотел Хотел Monaco

База на наст.:
нощувка и закуска
Хотел Birbey Хотел Birbey Хотел Birbey Хотел Birbey
Хотел Birbey

Хотел Birbey 3*, Истанбул : Семейно управляваният хотел Birbey 3* се намира на 5 минути пеша от закрития пазар Капалъ Чарши. Радвайки се на удобно местоположение, хотелът е на 10 минути пеша от двореца Топкапъ и Синята джамия. Хотелът се намира в район Фатих и е прекрасен избор за хора, интересуващи се от архитектура, музеи и паметници. Разположен на изключително комуникативно място, хотел Birbey 3* предоставя на своите гости възможността за отдих, почивка  и забавления, приветствайки ги с уютна и комфортна атмосфера, както и с любезен и висококвалифициран персонал. При хубаво време гостите могат да се отпуснат в красивата градина  на хотела. 

прочети повече »

 Нов хотел  Препоръчан хотел Хотел Birbey

База на наст.:
нощувка и закуска
Хотел Grand Ons Hotel Istanbul Хотел Grand Ons Hotel Istanbul Хотел Grand Ons Hotel Istanbul Хотел Grand Ons Hotel Istanbul
Хотел Grand Ons Hotel Istanbul

Хотел Grand Ons Hotel Istanbul 3*, Истанбул : Семейно управляваният хотел Grand Ons Hotel Istanbul 3* е разположен в така наречения Стар Истанбул и се радва на завидно местоположение, в сърцето на древен Истанбул, в близост до квартала Султанахмед и до някои от най-значимите световни културни структури като Синята Джамия, Топкапъ Сарай, Капалъ Чарши и други. На кратко разстояние от хотела се намира и църквата Света София. Летище Ататюрк е  на 17 километра. Хотела е разположен на комуникативно място, в близост до трамвайната спирка Лалели и метростанция Аксарай, откъдето бързо и лесно може да стигнете до центъра на Истанбул. Гостите на хотела ще имат възможността да се насладят на запомнящо се пътуване сред запленяващите гледки на Мраморно море.

прочети повече »

 Препоръчан хотел Хотел Grand Ons Hotel Istanbul

База на наст.:
нощувка и закуска
« 1 2 3 4 ...  14 »
Партнер Травел е член на Българската Асоциация на Туристическите Агенции. Гаранция за качество!