Блог За Partner Travel Партньори Контакти Sitemap RSS RSS Feed Generator
Турция » RSS Feeds

RSS Feeds

Абонирайте се за RSS (Really Simple Syndication)  услугата на partnertravel-bg.com още сега и ще получите най-новото в нашия сайт директно на вашия десктоп!

За да видите някоя от RSS връзките във вашия колектор, копирайте линка, който води до избраната от вас тема. След това го поставете във вашия браузер.

За потребителите на My Yahoo!
1. Кликнете върху бутона "Add to My Yahoo!"
2. Следвайте инструкциите, за да добавите вашата RSS връзка.

За потребителите на MSN live Messenger
1. Кликнете върху бутона "Windows Live"
2. Следвайте инструкциите, за да добавите връзката към вашата Windows Live  страница.

За потребителите на Bloglines
1. Кликнете върху бутона "Bloglines"
2. Следвайте инструкциите, за да добавите връзката към вашата Bloglines  страница.

За потребителите на Google.com
1. Кликнете върху бутона "Google"
2. Следвайте инструкциите, за да добавите връзката към вашата Google.com страница.

Условия за ползване
Чрез услугата RSS, partnertravel-bg.com ви предоставя бърз и лесен достъп до най-актуалните новости в сайта в XML формат (“RSS Content”) за всички потребители, които използват RSS колектор. Условията за ползване могат да бъдат променяни от страна на partnertravel-bg.com по всяко време.

Услугата RSS е свободно предоставена от partnertravel-bg.com за не комерсиални цели. Използването й за всякакви други цели, както и не по определения от partnertravel-bg.com изглед в страниците на partnertravel-bg.com, е строго забранено. Разрешено е ползване само в интернет браузърите, които позволяват директен работещ линк към partnertravel-bg.com от RSS връзката. Не трябва да прилагате RSS съдържанието, ако не е възможно да се осъществи успешна връзка къмpartnertravel-bg.com. Не бива да добавяте допълнителни и междинни страници или друго съдържание между RSS линка и страницата на partnertravel-bg.com.

Собственост/Приписване:

partnertravel-bg.com е собственик на съдържанието и притежава всички права над него, в това число и търговските марки и лого на partnertravel-bg.com, свързани с RSS услугата. Когато илюстрирате връзката към сайта на partnertravel-bg.com, трябва да използвате точното лого, въведено в RSS връзката.

Хотели в Турция

Почивки в Турция

Каталози в Турция

Екскурзии в Турция
Партнер Травел е член на Българската Асоциация на Туристическите Агенции. Гаранция за качество!