Блог За Partner Travel Партньори Контакти Sitemap RSS RSS Feed Generator

Хотели в Турция

Търсене на хотели в Истанбул

Ново търсенеНово търсене

Сортиране по:
1 2 3 ...  14 »
Хотел Emin Хотел Emin Хотел Emin Хотел Emin
Хотел Emin

Хотел Emin 3* (Laleli Emin) е разположен в старата част на Истанбул, близо до историческия център. След пешеходна разходка туристите могат да достигнат до забележителности като Капалъ чарши, Синята джамия, двореца Топ капъ и други забележителности на Истанбул. На 15 мин. от летище Ататюрк и 5 минути пеша от спирката на градски транспорт.

прочети повече »

 Посетен от нас Хотел Emin

База на наст.:
нощувка и закуска
Хотел Matiat Hotel Istanbul Хотел Matiat Hotel Istanbul Хотел Matiat Hotel Istanbul Хотел Matiat Hotel Istanbul Хотел Matiat Hotel Istanbul
Хотел Matiat Hotel Istanbul

Хотел Matiat Hotel Istanbul 4*, Истанбул се намира на брега на Мраморно море, в район Фатих, на няколко километра от центъра на Истанбул, разположен в квартал Лалели. В близост са Капалъ Чарши (Grand Bazаar), Джамията Сюлеймание (Suleymaniye Mosque), Хиподрумът (Hippodrome), Водохранилището Йеребатан (Basilica Cistern) и църквата Света София (Hagia Sophia). На 12км от хотела се намира летище Ататюрк.  Район Фатих е прекрасен избор за хора, интересуващи се от архитектура, музеи и паметници.

прочети повече »

 Нов хотел  Препоръчан хотел Хотел Matiat Hotel Istanbul

База на наст.:
нощувка и закуска
Хотел Lal Хотел Lal Хотел Lal Хотел Lal
Хотел Lal

Хотел Lal Hotel 3*, Истанбул се намира на един километър от известния Капалъ Чарши. Трамвайната спирка Yusufpasa е на две минути пеша. Квартал Султанахмет, където се намират Света София, Синята джамия, Топкапъ Сарай, Археологическия музей и Водохранилището Йеребетан, е на 2 километра. Кулата Галата е на 3 километра. Двореца Долмабахче е на 7 километра, а летище Ататюрк е на 17 километра и при заявка се предлага трансфер. Хотелът се намира в квартал Лалели, в район Фатих, който е прекрасен избор за хора, интересуващи се от архитектура, музеи и паметници.

прочети повече »

 Нов хотел  Препоръчан хотел Хотел Lal

База на наст.:
нощувка и закуска
Хотел Prestige Хотел Prestige Хотел Prestige Хотел Prestige
Хотел Prestige

Местоположение на хотел Prestige 3* Истанбул: Хотел Prestige се намира в кв. Лалели - старата историческа част на Истанбул. В близост е до повечето забележителности на града, като Синята джамия, Св. София, дворецa Топкапъ, както и известният покрит базар Капълъ чаршъ. Идеален хотел за туризъм и бизнес пътувания.
прочети повече »

 Изгодна оферта  Посетен от нас  Препоръчан хотел Хотел Prestige

База на наст.:
нощувка и закуска
Хотел Grand Washington Хотел Grand Washington Хотел Grand Washington Хотел Grand Washington Хотел Grand Washington
Хотел Grand Washington

Хотел Grand Washington 4* се намира в кв. Лалели - старата историческа част на Истанбул. В близост е до повечето забележителности на града, като Синята джамия, Св. София, дворецa Топкапъ, както и известният покрит базар Капълъ чаршъ. Идеален хотел за туризъм и бизнес пътувания.

прочети повече »

 Посетен от нас  Препоръчан хотел Хотел Grand Washington

База на наст.:
нощувка и закуска
1 2 3 ...  14 »
Партнер Травел е член на Българската Асоциация на Туристическите Агенции. Гаранция за качество!